Oana Radu, complet nemachiată! Uite cum arată artista când se trezeşte dimineaţa!

Oana Radu, complet nemachiată! Uite cum arată artista când se trezeşte dimineaţa!
Oana Radu, complet nemachiată! Uite cum arată artista când se trezeşte dimineaţa!

Oana Radu, complet nemachiată! Uite cum arată artista când se trezeşte dimineaţa!

Oana Radu este una dintre cele mai frumoase artiste din România şi totodată o concurentă apreciată la "Bravo, ai stil! Celebrities". Solista arată mereu ca scoasă din cutie, e machiată impecabil, iar ţinutele purtate în cadrul emisiunii i-au lăsat pe juraţi mască.

Aceasta a primit o sumedenie de aprecieri şi, bineînţeles, steluţe. Ei bine, trebuie să vă spunem că protagonista noastră este o femeie frumoasă şi când este 100% naturală.

Citeste si: Oana Radu, propunere de nerefuzat pentru Raluca Badulescu! Artista schimba registrul si vrea sa abordeze un nou stil muzical!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Oana Radu, complet nemachiată! Şi cârcotaşii recunosc că este o urmaşă a Evei cu adevărat frumoasă!

Vedeta a fost surprinsă, recent, fără niciun pic de machiaj pe ten şi chiar şi cârcotaşii recunosc că este o urmaşă a Evei cu adevărat frumoasă. Este o diferenţă mare, într-adevăr, între imaginea ei de la televizor şi cea pe care am găsit-o noi, dar Oana este, fără îndoială, o femeie după care întorci capul indiferent dacă este machiată sau nu.

Oana Radu a fost cerută de soţie! Vedeta este în al nouălea cer!

Oana Radu, o concurentă extraordinară la „Bravo, ai stil! Celebrities” a făcut marele anunț pe Instagram. Iubitul său, Cătălin Dobrescu, a cerut-o în căsătorie, iar frumoasa blondă a acceptat. De asemenea, aceasta a postat și o fotografie cu superbul inel de logodnă, bine meritat și mult așteptat, alături de descrierea „DA pentru toată viața cu tine, Cătălin dobrescu! Te iubesc!”. După ce a trecut prin clipe grele, pe parcursul anului trecut, Oana Radu pare că și-a găsit liniștea alături de antrenorul său de fitness, care acum urmează să îi devină soț, după ce a cerut-o în căsătorie.

Citeste si: Cătălin Botezatu, scos din minți de o concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities!”: „Ești cam obrăznicuță, trezește-te...”

Mai mult decât atât, focoasa blondă a povestit că a văzut acel inel cu aproximativ o lună în urmă, în orașul său natal, și că atunci povestea că, dacă va fi vreodată cerută în căsătorie, acesta este inelul pe care și l-ar dori.

Iubitul și totodată antrenorul său de fitness a fost foarte atent la aceste detalii, iar aseară, în secțiunea story de pe Instagram, Oana Radu anunța că este adăvărat- visul său s-a materializat și a fost cerută în căsătorie cu inelul mult dorit. Așadar, în viață, nimic nu este la întâmplare. Casă de Piatră Oana Radu și Cătălin Dobrescu!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Anamaria Prodan şi-a spus părerea reală despre Andreea Tonciu! Declaraţii uluitoare!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies