Oana Radu de la Bravo, ai stil! Celebrities, aproape de silueta perfectă

oana radu bravo ai stil declaratii
Oana Radu de la Bravo, ai stil! Celebrities se mândrește cu silueta sa

Oana Radu, fostă concurentă Bravo, ai stil! Celebrities, se mândrește cu o siluetă de invidiat. Ce a spus soțul ei când a aflat?

Oana Radu, fostă participantă Bravo, ai stil! Celebrities, s-a luptat ani de-a rândul cu kilogramele în plus. Chiar dacă arată extrem de bine în prezent, artista vrea să aibă o siluetă demnă de podium, așa că se află tot mai aproape de realizarea acestui vis.

Oana Radu de la Bravo, ai stil! Celebrities, aproape de silueta perfectă

Oana Radu este tot mai aproape de a-și îndeplini visul, acela de a avea o siluetă perfectă, conform standardelor de frumusețel.

Iată că fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities  nu-și mai încape în piele de fericire, așa că a dorit să le spună și fanilor de pe rețelele de socializare că este extrem de ambițioasă și luptătoare.

Citeste si: Monica Gabor, prima apariție după ce s-a despărțit de Mr. Pink. Cu cine a petrecut

oana radu silueta
Oana Radu de la Bravo, ai stil! Celebrities a luptat pentru o siluetă de invidiat[Sursa foto: Instagram Oana Radu]

Oana Radu spune că se visează tot mai aproape de perfecțiune, însă acest lucru nu o face câteodată să se demoralizeze. Cu toate astea, artista nu se dă bătută și merge tot mai departe.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Am o veste foarte bună pentru mine și simt nevoia să mă laud, dar în sensul de mândrie, nu în sensul de a crea invidie sau ceva.

Citeste si: Liam Payne și Maya Henry s-au împăcat! Cei doi au fost văzuți la o întâlnire romantică

Astăzi mi-am luat măsuri și vreau să vă spun și îl anunț și pe soțul meu cu această ocazie că am aproape măsurile standard. La bust am 92 de centimetri, în talie am 61 de centimetri și în șolduri 92 de centimetri, deci sunt aproape de 90-60-90(...).

Sunt fericită și împlinită și sunt și cea mai slabă din viața mea, deși am momente în care mi se pare că sunt grasă, dar asta pentru că îmi doresc foarte mult să nu fiu. Sunt sigură că multe fete în situația mea se confruntă cu astfel de gânduri”, a spus Oana Radu pe contul personal de Instagram.

oana radu a slabit
Oana Radu este tot mai aproape de măsurile ideale[Sursa foto: Instagram Oana Radu]

Cătălin Dobrescu, soțul și antrenorul Oanei Radu, este extrem de mândru de realizările partenerei sale și speră că va merge în continuare pe același drum.

„Mă simt super bine, așteptam momentul ăsta de când te-am cunoscut. Am știut că vom ajunge aici, pentru că am încredere în mine și acum am încredere și în tine”, a spus soțul Oanei Radu.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Meda de la Puterea Dragostei este însărcinată pentru prima oară

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies