Oana Radu de la "Bravo, ai stil! Celebrities", mămică?! Cum s-a dat vedeta de gol

oana radu gravida
Oana Radu și iubitul ei se pregătesc să devină părinți?

Oana Radu s-a dat de gol! Este fosta concurentă de la "Bravo, ai stil! Celebrities" noua mămică din showbiz?

Oana Radu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cătălin Dobrescu și asta se vede foarte ușor pe rețelele de socializare, acolo unde frumoasa vedetă postează fotografii împreună cu iubitul ei. Recent, fosta concurentă a show-ului de la Kanal D s-a dat de gol în privința apariției unui bebe în viața ei. Cum a reușit Oana Radu să-și surprindă urmăritorii?

Oana Radu este noua mămică din showbiz?

Oana Radu a încercat să posteze un vlog pe canalul ei de Youtube, însă acesta nu avea sunet așa că vedeta a vrut să-l șteargă. Cu toate acestea, mesajul care era alături de videoclip le-a atras atenția internauților.

Citeste si: Theo Rose de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a fost jignită de Abi Talent. Ce s-a întâmplat între cei doi artiști?

”Particip gravidă”, era scris în dreptul videoclipului pe care Oana Radu voia să-l posteze. Să fie ăsta un semn că frumoasa vedetă și iubitul ei vor deveni părinți?

oana radu
Oana Radu și-a pus fanii pe jar cu postarea de pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram Oana Radu]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Oana Radu a mărturisit, plină de sinceritate, că nu-i va fi frică de faptul că va lua câteva kilograme în plus în cazul în care va rămâne însărcinată, asta pentru că îl are alături pe iubitul ei care o va aduce pe calea cea

dreaptă.

Citeste si: Andreea Mantea va deveni din nou mămică?! Ce a declarat vedeta de la Kanal D

”Cătălin este atât de tare pe treaba asta cu nutriția și chiar are două diete. Una pentru femeile însărcinate și una pentru femeile care alăptează. Deci, dacă se va întâmpla nu o să-mi fie frică, pentru că el o să-mi asigure pe pracursul sarcinii toți macronutrienții necesari, astfel încât eu să nu poftesc la cozonac”, a declarat Oana Radu de la "Bravo, ai stil! Celebrities".

oana radu insarcinata
Oana Radu a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la "Bravo, ai stil! Celebrities"[Sursa foto: Instagram Oana Radu]

Oana Radu este o femeie plină de frumusețe, atât în interior cât și în exterior, astfel că fanii o iubesc necondiționat și abia așteaptă ca vedeta lor preferată să facă anunțul legat de sarcină. 

De asemenea, fosta concurentă de la "Bravo, ai stil! Celebrities"  iubește extrem de mult copiii și abia așteaptă să devină mămică pentru prima dată. 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Oana Radu, părăsită de soț din cauza faptului că mănâncă pe furiș?: „Și-a făcut bagajele”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies