Oana Radu, gest emoționant la trei săptămâni după moartea iubitului: „Viața este prea scurtă...”

Oana Radu, piesă pentru iubitul său Alin
Oana Radu a compus o piesă pentru iubitul său Alin.

Ca e făcut Oana Radu, în memoria bărbatului iubit.

La trei săptămâni după ce și-a pierdut iubitul, Oana Radu încearcă să își revină din șocul pe care îl trăiește de când bărbatul iubit a fost incendiat în blocul în care a locuit ani de zile. Artista a decis să lanseze o piesă făcută special pentru Alin, o piesă care să o ajute să treacă mai ușor de toată perioada cumplită.

Citeste si: Oana Radu s-a îngrăşat din nou după ce a făcut eforturi uriaşe şi a slăbit 60 de kilograme: „Îmi place mâncarea la nebunie”

Familia și prietenii îi sunt alături Oanei încă din ziua în care iubitul său a fost incendiat și au încercat să o ajute așa cum au putut.

Citeste si: Iubitul artistei Oanei Radu a murit, la trei săptămâni după ce a fost incendiat! Mesajul tulburător al artistei!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Au trecut aproape trei săptămâni de când iubitul meu nu mai este cu mine. Drama asta nu se va termina curând și nu mă pot vindeca atât de repede, dar am lângă mine oameni care simt că trebuie să mă ajute necondiționat. Vreau să zic că într-o situație ca asta a vieții vezi, cu adevărat, cine este pe bune alături de tine. Am avut parte de surprize foarte plăcute, de la oameni de la care nu mă așteptam să mă ajute.

Mi-am dat seama că viața este prea scurtă. Ideea e că trebuie să trăim momentul și fără frică, să îi prețuim pe oameni atunci când sunt lângă noi. Vă zic că dacă aveți oameni lângă voi pe care îi iubiți, spuneți-le-o, era un clișeu, dar acum am trăit-o pe pielea mea, mâine poate nu vor mai fi.

Am scris o piesă de dragoste, fiind îndrăgostită, Doddy mi-a zis că nu mi se potrivește, dar lui Alin, iubitul meu, îi plăcea mult piesa asta.

Mi-a zis că dacă ar putea alege, ar spune că piesa trebuie cântată de mine. Am decis să lansăm piesa, îmi pare rău că nu a apucat să o asculte, sunt convinsă că o va asculta de Acolo. Ceea ce simt eu pentru el este în această piesă”, a spus Oana Radu, în mai multe filmulețe publicate pe Instagram.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Citeste si: Oana Radu a făcut anunţul: ”Am început o dietă vegană”

Alin a fost incendiat în blocul în care locuia mama lui

Alin, iubitul Oanei Radu, a fost incendiat de către un tânăr pe care îl cunoștea din copilărie, în ziua în care se pregătea să susțină un examen. Tânărul a petrecut mai multe săptămâni în spital, în care a avut nevoie de mai multe intervenții chirurgicale.

Prietenii și mulți fani ai artistei au donat sânge pentru Alin.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum a arătat copilăria lui Tavi Clonda și cum îl ajuta faptul că mama lui era cunoscută. “Părinții mei m-au lăsat foarte liber. Eu am fost un mic star de mic.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cristina Spătar, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale: ”Îmi rupea sufletul să o văd suferind”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies