Oana Radu, în izolare cu iubitul ei. Concurenta „Bravo,ai stil! Celebrities” și Cătălin se ciondănesc de la... mâncare!

oana radu, cătălin, bravo ai stil celebrities, se ciondanesc, mancare
oana radu, cătălin, bravo ai stil celebrities, se ciondanesc, mancare

Oana Radu se află în izolare alături de iubitul ei, care cu doar câteva luni în urmă i-a devenit logodnic. Cei doi se înțeleg bine, dar se ciondănesc de la mâncare!

Oana Radu, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities” și iubitul său, Cătălin, locuiesc împreună și în această perioadă de izolare nu au timp să se plictisească, pentru că au multe lucruri de făcut.  Pe lângă curățenia generală, Oana de la „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a apucat să aranjeze și șifonierul, pe semne că e pregătită să revină cu forțe proaspete, când va reîncepe emisiunea.

Citeste si: Noi acuzații în scandalul dintre Oana Radu și Bianca Rus, de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. ”O să discutăm legal!”

”Nu ne plictisim, nu avem timp sa ne plictisim. Am facut curatenie generala in dressing: haine, hainute, trancafuse, avem multe lucruri care pot fi aranjate”, a mărturisit Oana Radu.

oana radu, cătălin, bravo ai stil celebrities, se ciondanesc, mancare
oana radu, cătălin, bravo ai stil celebrities, se ciondanesc, mancare

Oana Radu și Cătălin se ceartă doar când vine vorba de mâncare!

Totodată, concurenta „Bravo, ai stil! Celebrities” a dezvăluit în cadrul unei intervenții la Emisiunea ”Teo Show” că participă la diverse cursuri online, face muzică, sport sau curățenie, așa că nici nu se pune problema de plictiseală.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Bianca Rus, filmări șocante din mașină! Vedeta a fost marcată de ce a văzut pe autostradă

Mai mult decât atât, Oana Radu este extrem de precaută în ceea ce privește noul coronavirus, motiv pentru care a decis să își facă provizii de măști chirurgicale, dezinfectant sau mănuși.

Din același motiv, cuplul a decis să nu mai comande nici mâncare, din teama de a nu se îmbolnăvi.

”Eu sunt foarte speriată. Dacă vă arăt ce am aici. Suntem blindați cu măști și mănuși, spirt, dezinfectant. Dar suntem cât se poate de precauți, nu ne asumăm niciun risc. Nu ne-am întalnit cu nimeni, nici măcar cu familiile. Nu comandăm mâncare, pentru ca avem paranoia: dacă cel care a gatit-o e sănătos, dar cel care a livrat-o e infectat?”, a povestit Oana Radu.

oana radu, cătălin, bravo ai stil celebrities, se ciondanesc, mancare
oana radu, cătălin, bravo ai stil celebrities, se ciondanesc, mancare

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Cu toate că Oana Radu și iubitul său, Cătălin, se înțeleg de minune și urmează să ducă relația la un alt nivel, mai ales că Oana i-a spus „DA” bărbatului, cu doar câteva

luni în urmă, cei doi se mai și ciondănesc, iar motivul este unul extrem de amuzant. Certurile celor doi apar doar de la mâncare, pentru că Oana e pofticioasă și recunoaște că mai trișează din când în când, iar Cătălin își doreșteca iubita sa să respecte dietele și planurile alimentare cu strictețe.

”A inceput dieta, o monitorizez 24 de ore din 24, mă cam tragea în piept înainte. 

(…) Pentru că de obicei eu fac cumparaturile și gatesc, o mai apucă nervii, ca nu mai poate trișa. Mă mai ceartă ca o controlez tot timpul”, a menționat Cătălin, iubitul Oanei Radu.

Citeste si: De ce s-a despărțit Bianca Rus de fostul său soț? Detalii șocante! „Mi-a făcut plângere penală”



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Oana Radu și Bianca Rus, „la cuțite”, în cea mai nouă ediție „Bravo, ai stil! Celebrities”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies