VIDEO Oana Radu, invitata ediției de duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

VIDEO Oana Radu, invitata ediției de duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
VIDEO Oana Radu, invitata ediției de duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Cântăreața Oana Radu, una dintre cele mai apreciate artiste din România, va fi invitata ediției din această duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la ora 23:00, pe Kanal D.

Oana Radu și-a făcut cunoscută vocea prin participarea la o emisiune de talente, însă succesul ei a atins noi culmi începând cu anul 2014, odată cu transformarea sa fizică și muzicală spectaculoasă. Viața cântăreței, marcată şi de o luptă intensă cu kilogramele în plus, a fost subiect de interes în presa mondenă din România.

Prin intermediul celor 40 de întrebări provocatoare, telespectatorii vor avea ocazia să descopere cum privește astăzi artista trecutul, succesul în carieră și relația ei cu propria imagine.

Citește și: Oana Radu le dă peste nas celor care o critică pentru aspectul său fizic: „Eu cred că 99% din femeile din România și-ar dori să arate ca mine. Mie mi se pare că felul în care arăt este un ideal!”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cum arată locuința de vis a Oanei Radu? Artista a arătat imagini în exclusivitate cu modul în care este amenajată casa

“De cate ori v-au lovit bărbații?”, “Cât de șocată ați fost de incendierea iubitului dvs?”, “Cât rău v-a făcut tatăl dvs.?”, “Reusiti să controlați mâncatul compulsiv?”, “De câte ori v-ați tăiat singură craca de sub picioare?”, sunt doar cateva dintre întrebarile adresate Oanei Radu in editia de duminică a emisiunii “40 de întrebari cu Denise Rifai”, difuzată la 23:00, la Kanal D.

Editia de duminica a emisiunii de interviuri portret “40 de întrebări cu Denise Rifai” promite și de această dată sa fie plină de sinceritate și revelații, în care Oana Radu își deschide sufletul în fața telespectatorilor.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cât de ușor iartă Andreea Bălan și motivul pentru care trece peste greșelile oamenilor din viața ei. “Mulți oameni în spate care mi-au greșit, pe care nu credeam vreodată că o să îi iert.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies