Oana Radu, mesaj către haterii care o jignesc pe rețelele de socializare. „Cum se face că voi sunteți cei mai urâți?”

Oana Radu, mesaj către haterii care o jignesc pe rețelele de socializare.  „Cum se face că voi sunteți cei mai urâți?”
Oana Radu, mesaj către haterii care o jignesc pe rețelele de socializare. „Cum se face că voi sunteți cei mai urâți?”

Oana Radu, curiozitate despre haterii din mediul online.

Oana Radu a ținut să lase un mesaj tuturor celor care îi comentează pe rețele de socializare la videoclipuri sau la poze.

Ce le-a transmis Oana Radu haterilor din mediul online?

Citește și: Oana Radu, despre banii împărțiți în timpul mariajului cu Cătălin Dobrescu, după ce acesta a renunțat la locul său de muncă. „A calculat posibilitatea de unde poate câștiga mai mulți bani, logic”

Oana Radu
Oana Radu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Oana Radu răspunde declarațiilor lui Cătălin Dobrescu! Artista își acuză fostul soț de falsitate: „Este un Cătălin pe care eu nu îl cunosc. Probabil vrea să câștige simpatie și susținători.”

Oana Radu este mereu activă pe rețelele de socializare, iar artista a spus că chiar ține să fie la curent cu tot ce se întâmplă, așa că încearcă pe cât posibil să le răspundă celor care

comentează la videoclipuri sau la fotografii, chiar dacă mesajele nu sunt tocmai cele mai bune. Astfel că artista a ținut să le mulțumească haterilor, deoarece îi aduc traffic,  iar acele comentarii nu sunt șterse niciodată de ea și ammai ținut să spună că cei care comentează la fotografii în care o fac în anumite feluri au, de fapt, foarte multă răutate care se vede chiar și pe chipul lor.  „Am o curiozitate.
Dar înainte să vă pun această întrebare, vreau să le mulțumesc haterilor care îmi comentează, pentru că acele comentarii îmi aduc mult trafic, de aceea nu șterg niciodată comentariile, ba mai mult, încerc să le răspund, dar nici răspunsul meu nu o să fie unul politicos. Eu sunt curioasă de o chestie. Eu nu am comentat niciodată nimănui unui om, nici de bine, nici de rău, nici dacă e urât, nici dacă e frumos, cum se face că voi, ăștia care comentați la toată lumea nu doar la mine: „Ești grasă, urâtă, proastă”, cum se face că voi sunteți cei mai
urâți? Cei mai răi și cei mai urâți. Deci răutatea vă face cei mai urâți. Dacă ați fi mai buni, cu siguranță ați fi mult mai frumoși.”
, a spus Oana Radu.

@eusuntoanaradu

Un mesaj pentru hateri 🤣

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

♬ sunet original- Oana Radu

Oana Radu, despre asocierea mâncării cu dragostea

Oana Radu
Oana Radu[Sursa foto: Facebook]

Artista a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre kilogramele în plus și despre care primește mesaje chiar și acum, atunci când cineva alege să o jignească în mediul online.  „Din cauză că mă iubea foarte mult, dacă eu plângeam și îi ceream două ciocolate, ea îmi dădea patru.

Și automat eu am asociat mâncarea cu dragostea. Adică dacă eu mă cert cu tine sau nu îmi iese un proiect sau o piesă e fail, simt nevoia să mănânc. În momentul acela eu am nevoie de dragoste și așa creierul meu e în zona de confort. Cu siguranță foarte mulți se vor regăsi în mâncatul acesta compulsiv.”, a povestit Oana Radu.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Oana Radu răspunde declarațiilor lui Cătălin Dobrescu! Artista își acuză fostul soț de falsitate: „Este un Cătălin pe care eu nu îl cunosc. Probabil vrea să câștige simpatie și susținători.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies