Oana Radu, părăsită de soț din cauza faptului că mănâncă pe furiș?: „Și-a făcut bagajele”

Oana Radu
Oana Radu, clipe dificile din cauza problemelor cu greutatea

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Cerlebrities a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa. Ce a pățit.

Oana Radu a dezvăluit în cadrul unui interviu că a fost la un pas de a fi părăsită de către soțul său, din cauza comportamentului său.

Pentru că începuse să mănânce pe furiș, soțul Oanei Radu a decis să își facă bagajele și i-a spus că va pleca pentru că nu este serioasă în ceea ce privește drumul greu pe care l-a avut de parcurs, pentru a slăbi zeci de kilograme.

Citeste si: Andreea Tonciu de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a țipat la soțul ei: "Eu plângeam în..."

„Am început să mănânc în baie, până când Cătălin a început să mă cântărească zilnic și vedea că eu mă îngraș. Îi spuneam că am reținut apă, minciuni. Până într-o zi, când am avut o discuție serioasă cu Cătălin și aproape că a vrut să plece.

A considerat că din cauza viicilor mele nu mai putem fi împreună. El mi-a spus clar că își dorește de la mine să schimb asta la mine și i-am promis că schimb tot și nu făceam. Mi-a zis că o să plece și și-a făcut bagajele. Atunci a fost momentul în care mi-am dorit să slăbească”, a declarat Oana Radu.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Oana Radu, după finala "Bravo, ai stil! Celebrities": „Deși pare ciudat..."

Oana Radu: „Am stat în sufragerie și am plâns”

Dându-și seama că este îndrăgostită de Cătălin și îl consideră sufletul său pereche, Oana Radu a decis să se schimbe de dragul lui. Atunci, antrenorul i-a promis fostei concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities că nu va pleca de lângă ea și a ajutat-o să ajungă astăzi la cea mai bună versiune a sa.

Oana Radu
Oana Radu părăsită de soțul său[Sursa foto: Captură YouTube]

”Am realizat că din viața noastră oamenii pot pleca oricând, pot pleca fără ca noi să știm sau fără ca noi să preconizăm că o să se întâmple și am zis așa: ”Omul ăsta poate chiar o să plece”. N-am dormit toată noaptea. Am stat în sufragerie și am plâns. Nu am dormit. El s-a trezit și a văzut că am ochii plânși și i-am zis că am mâncat pe furiș și că din acel moment o să mă lupt să slăbesc și să arăt bine pentru mine.

Atunci mi-a promis că nu o să plece. Din momentul ăla nu a mai existat mâncare. Mi-am dat seama cât de important este el pentru mine”, a mai spus artista.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Finala Bravo, ai stil! Celebrities 2020. Alexandra Ungureanu a câștigat marele trofeu!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies