Oana Roman a ieșit învingătoare în urma procesului împotriva Oanei Zăvoranu! Ce au hotărât judecătorii

Oana Roman a ieșit învingătoare în urma procesului împotriva Oanei Zăvoranu! Ce au hotărât judecătorii
Oana Roman a ieșit învingătoare în urma procesului împotriva Oanei Zăvoranu! Ce au hotărât judecătorii

Oana Roman a reușit să câștige procesul în fața Oanei Zăvoranu, după un an de judecată!

Multă lume este la curent deja cu faptul că Oana Roman și Oana Zăvoranu sunt două vedete din showbiz-ul românesc, care nu prea se au la inimă. Cele două au ajuns să se judece timp de un an, iar recent s-a dat prima sentință. Oana Roman are, pentru moment, câștig de cauză și, totodată, un mare câștig din punct de vedere financiar.

Oana Roman, învingătoare în urma procesului cu Oana Zăvoranu

Oana Roman și Oana Zăvoranu au ajuns să fie rivale. Oana Zăvoranu nu a avut niciodată cuvinte prea frumoase despre Oana Roman în spațiul public, astfel că fiica fostului prim-ministru a luat hotărârea de a o da în judecată pe divă, iar în urmă cu puțin timp s-a dat prima sentință. Recent, după 9 termene și un an întreg de proces, s-a hotărât o primă sentință. Așadar, judecătorii au decis ca Oana Zăvoranu să înceteze să o defăimeze pe Oana Roman, să șteargă toate materialele din mediul online despre aceasta, și să plătească daune.

”Obligă pârâta (Oana Zăvoranu, n. red.) să înceteze răspândirea, pe orice cale, de afirmații defăimătoare la adresa reclamantei (Oana Roman, n. red.), fie prin referire directă la numele reclamantei, fie prin utilizarea unor apelative sau descrieri care fac referire la persoana reclamantei, precum și să înceteze desfășurarea de acțiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul rețelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile reclamantei la viața privată, demnitate, onoare și reputație.

Obligă pârâta să șteargă de pe conturile sale deschise pe rețelele de socializare (Facebook, Instagram, YouTube) toate materialele care au conținut calomnios la adresa reclamantei”, se arată în sentința magistraților, conform portalului instanțelor.

Citește și: Oana Zăvoranu, însărcinată?! Detaliul care i-a pus pe gânduri pe fanii vedetei

Oana Roman a ieșit învingătoare în urma procesului împotriva Oanei Zăvoranu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Oana Zăvoranu, însărcinată?! Detaliul care i-a pus pe gânduri pe fanii vedetei

Oana Zăvoranu, daune pentru că a adus jigniri la adresa Oanei Roman

Potrivit hotărârii instanței de la Tribunalul București, Oana Zăvoranu este nevoită să plătească pentru că a încercat să o defăimeze prin folosirea unor cuvinte jignitoare, în mediul online și nu numai, pe Oana Roman.

Sentința este temporară și mai poate fi atacată cu recurs.

”Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 25.000 lei daune morale. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Respinge cererea pârâtei privind cheltuielile de judecată, ca neîntemeiată. Cu recurs în 30 zile de la comunicare; cererea de recurs se depune la Judecătoria Sectorului 6 București”, au mai decis magistrații Tribunalului București.

Citește și: ”Momente grele și la limită.” Oana Roman, veste nouă despre starea de sănătate a mamei sale după operație

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

Oana Roman a ieșit învingătoare în urma procesului împotriva Oanei Zăvoranu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Oana Roman își dorește să plece de acasă singură! Ce s-a întâmplat după vacanța în care plănuia să se odihnească

Oana Roman a refuzat o vacanță în Dubai

Deși a câștigat suma de 5.000 de Euro, aproximativ 25.000 de lei, Oana Roman a refuzat să meargă într-o vacanță în Dubai. Aceasta are o prietenă care o roagă să meargă în vizită la ea.

„Am o prietenă foarte bună care locuiește la Dubai și care se roagă de mine de vreo șase ani să mă duc la ea. Recunosc că eu am refuzat în ultimii ani să mă duc la Dubai. Eu mergeam foarte des, de prin 2004 până prin 2010-2012, după aia a început să meargă toată lumea. De prin 2011 eu nu m-am mai dus acolo și am evitat. Dar nu mă duc acolo unde se duce toată lumea. Mă duc la prietena mea care are o super casă acolo și merg cu ea peste tot. I-am promis că anul ăsta mergem.”, a declarat Oana Roman, într-o emisiune TV.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Oana Roman își dorește să plece de acasă singură! Ce s-a întâmplat după vacanța în care plănuia să se odihnească

ȘOC! Divele din România au arătat TOT la plajă. Pozele de infarct care au ÎNNEBUNIT bărbații!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Alexandra se sărută cu Gagea, dar plânge pentru Patrick! Aflați cum va reacționa Gagea și ce se va întâmpla în Casa iubirii, marți, 2 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies