Oana Roman a mărturisit că i se mărește familia. Vedeta le-a dat vestea tuturor celor care o urmăresc

Oana Roman a mărturisit că i se mărește familia. Vedeta le-a dat vestea tuturor celor care o urmăresc
Oana Roman a mărturisit că i se mărește familia. Vedeta le-a dat vestea tuturor celor care o urmăresc

Oana Roman a petrecut ziua de Crăciun în Franța, alături de bunele ei prietene, pe care le vede destul de rar, dar cu care păstrează aceeași legătură strânsă.

Sărbătorile de iarnă au fost liniștite și relaxate pentru vedetă și au venit la pachet cu o veste care a bucurat-o foarte mult pe Oana Roman, și anume, că în scurt timp familia i se va mări.

Oana Roman a mărturisit că i se mărește familia

Oana Roman iubește foarte mult animalele de companie și viața ei ar fi cu totul diferită fără cei doi cățeluși ai săi.

Se pare că Luna, unul dintre aceștia, urmează să devină mămica, iar vedeta este în culmea fericirii.

Ea a fost atât de fericită, încât și-a dorit să împărtășească și cu cei de acasă marea veste care i-a umplut sufletul de bucurie.

„O să avem pui”, a scris Oana Roman pe Instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 Vedeta le-a dat vestea tuturor celor care o urmăresc
Vedeta le-a dat vestea tuturor celor care o urmăresc[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman, mesaj dur pentru toți cei care se pozează în șosete de Crăciun

Oana Roman   păstrează tradițiile ori de câte ori la ușă bate o mare sărbătoare. Pe lângă aceste aspecte, vedeta ține mult și la bunele maniere și eleganță, concepte de la care nu face excepții, iar din acest motiv le-a transmis celor de pe rețelele de socializare un mesaj.

Fiica lui Petre Roman nu este deloc de acord cu imaginile de Crăciun în care oamenii apar foarte eleganți îmbrăcați, dar cu șosete în picioare.

Chiar dacă este conștientă că va atrage multe critici din cauza comentariului său, ea și-a dorit să le transmită un mesaj doar celor care fac acest lucru.

„O sa fiu eu Grinch și o să supăr pe mulți.

Dar nu mai pot cu pozele de Crăciun la Brad îmbrăcați frumos și în șosetele! Nu mai pot cu defilarea de șosete negre și ținute elegante în sus. Nu avem pantofi, teniși curați să ne încălțăm în casă când facem poze? Trebuie musai arătate toate șosetele? Mai bine desculți și în pijama... e mai frumos decât îmbrăcați, dar în șosete. Măcar pentru poze putem face un efort. Știu. O sa mă comentați, dar eu vreau sa văd frumos...
măcar în poze de familie să facem un efort. Bănuiesc că nu avem numai încălțări murdare de nu ne putem încălța cu nimic prin casă. Nu?”,
  a postat Oana Roman în mediul online.

 Vedeta le-a dat vestea tuturor celor care o urmăresc
Vedeta le-a dat vestea tuturor celor care o urmăresc[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

“Nu mă pot opri de atâta emoție.” Oana Roman, copleșită de emoții după ce a citit compunerea scrisă de Isabela despre bunica ei, Mioara Roman

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies