Oana Roman a povestit cum a fost perioada în care a fost studentă la Sorbona: „Am fost singurul student străin din această facultate. A fost extrem de greu.”

Oana Roman a povestit cum a fost perioada în care a fost studentă la Sorbona: „Am fost singurul student străin din această facultate. A fost extrem de greu.”
Oana Roman a povestit cum a fost perioada în care a fost studentă la Sorbona: „Am fost singurul student străin din această facultate. A fost extrem de greu.”

Vedetei i-a fost extrem de greu în perioada facultății.

Oana Roman este absolventă de master în Relații Publice la Universitatea din Sorbona, cea mai vestită universitate franceză și una dintre cele mai cunoscute universități din lume. Fiica lui Petre Roman este extrem de mândră de studiile sale și nu s-a sfiit niciodată să le pună în evidență. Oana Roman a absolvit facultatea în anul 1998, iar ulterior și-a început cariera în domeniul relațiilor publice și în social media.

Cu timpul, vedeta și-a construit o comunitate numeroasă de persoane care îi sunt alături la orice pas și îi urmăresc cu internet activitatea din mediul online.

Astfel, ori de câte ori are ocazia, Oana Roman interacționează cu urmăritorii săi din mediul online, răspunzând deschis la întrebările pe care le primește. Acest lucru s-a întâmplat și de data aceasta, când, prin intermediul unei sesiune de întrebări și răspunsuri lansată de către vedetă în mediul online, o urmăritoare a întrebat-o despre perioada în care a studiat la Sorbona.

Oana Roman, dezvăluiri despre perioada facultății

Citește și: Conștientizările pe care le-a avut Oana Roman cu privire la viața ei. Ce schimbări a făcut vedeta? „În momentul în care reușești să o faci, zbori.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Oana Roman a povestit cum a fost perioada în care a fost studentă la Sorbona
Oana Roman [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Oana Roman se pregătește să își deschidă propria linie de creme? Ce regret are vedeta cu privire la copilărie: „M-am simțit mereu nebăgată în seamă din punct de vedere al cremelor.”

Vedeta susține că acea perioadă a fost una extrem de dificilă din viața sa, din cauza standardelor ridicate ale facultății pe care a urmat-o.

Eu am făcut o școală de înalte studii, care face parte din Sorbona, dar este o școală cu sistem diferit, ceea ce înseamnă examen de admitere cu o rată de admisibilitate sub 4%, adică puține locuri, mulți candidați, competiție foarte mare. Am fost singurul student străin din această facultate. A fost extrem de greu. Au fost niște ani în care nu am făcut nimic altceva decât să mă duc la școală și să învăț.

Nu m-am distrat, n-am ieșit, n-am avut gașcă de prieteni. Eram singură într-o țară străină, într-o perioadă în care nu exista internet. Nu aveam telefoane mobile, nu aveam rețele sociale, nu aveam absolut nimic. Pentru că nu aveam laptop, am făcut facultatea scriind totul de mână. Așa că a fost greu, foarte greu .”, a povestit Oana Roman pe InstaStory.

Oana Roman a povestit cum a fost perioada în care a fost studentă la Sorbona
Oana Roman[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Roxana Ciuhulescu, primele declarații după ce și-a pus implanturi mamare: „Mi-am făcut datoria de mămică, dar a venit timpul să fac ceva și pentru mine.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies