Oana Roman a răbufnit, după ce a aflat că școala Isabelei se va închide! „Mulți părinți s-au speriat. Am fost obligată să îi caut altă școală.”

Oana Roman a răbufnit, după ce a aflat că școala Isabelei se va închide! „Mulți părinți s-au speriat. Am fost obligată să îi caut altă școală.”
Oana Roman a răbufnit, după ce a aflat că școala Isabelei se va închide! „Mulți părinți s-au speriat. Am fost obligată să îi caut altă școală.”

Oana Roman a vorbit pe Instagram despre vestea aflată de la școala fiicei sale.

Oana Roman a vorbit despre motivul pentru care a trebuit să îi caute o altă școală fiicei sale.

De ce i-a schimbat Oana Roman școala fiicei sale

Citește și: „A fost Cornel Păsat iubirea vieții tale?” Oana Roman, declarații neașteptate despre Cornel Păsat! Ce a spus vedeta despre fosta relație pe care a avut-o cu dansatorul?

Oana Roman
Oana Roman[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: „Aș vrea să mă adresez tuturor mamelor de băieți! Este inimaginabil.” Ce i s-a întâmplat Oanei Roman în timp ce alimenta la benzinărie și ce mesaj a transmis vedeta TV

Oana Roman a vorbit pe Instagram despre o întâmplare de la școala fiicei ei, pe care a ales să o ascundă timp de câteva săptămâni. Astel, părinții au primit un mail în care scria că școala va fi închisă la sfârșitul acestui an, fără să fie trecut vreun motiv anume, așa că alți părinți au ales deja să își

mute copiii din timpul acestui an.  “Acea școală, ce credeți, s-a închis. Da. Acum vreo două luni am primit un mail sec în care spunea că școala se va închide  la sfârșitul acestui an, fără prea multe explicații, nu ne-au chemat la nicio discuție. Mulți părinți s-au speriat și au mers să își transfere copiii de acum, astfel Isa rămăsese singură într-o clasă care oricum nu fuseseră decât vreo 5-6 copii.
Am fost obligată să îi caut altă școală, a fost o perioadă grea despre care n-am vorbit săptămânile astea. Pentru Isa este încă o schimbare pe care nu și-o dorea, nici ea, nici eu. Această școală s-a dovedit a fi un eșec total. Ne-a fost prezentată ca o chestie absolut excepțională, a trebuit să-mi asum, să-mi cer scuze copilului și asta e.”,
a spus Oana Roman.

Oana Roman, păcălită de școala fiicei sale

Oana Roman
Oana Roman[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Oana Roman a mai spus că și ea și-a transferat fiica la o altă școală, deoarece rămăsese singura din clasă. Aceasta a mai spus că nu și-ar fi imaginat că se poate închide peste noapte.  „Foarte multe mesaje legate de școala lsabelei. Au fost câteva săptămâni foarte grele. Pentru ea nu e cea mai fericită soluție dar nu am avut de ales. Am greșit că am mutat-o anul trecut dar nu mi-am imaginat că o școală se poate închide peste noapte.

Mi-am asumat greșeala în fata lsei și i-am cerut scuze. M-am lăsat cumva păcălită de o prezentare a unei școli care promitea a fi ceva excepțional.”,  a mai dezvăluit Oana Roman pe Instagram.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Mă cam lua la rost. Sunt lucruri care pentru ea erau foarte importante și eu fac așa, cum făcea ea.” Oana Roman, despre lecția de stil și eleganță pe care a primit-o de la mama sa!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies