Oana Roman, adevărul despre separarea de Marius Elisei! Vedeta nu mai ascunde nimic: „Divergențele apar din varii motive”

Oana Roman, adevărul despre separarea de Marius Elisei
Oana Roman, adevărul despre separarea de Marius Elisei

Fiica lui Petre Roman și partenerul ei de viață, Marius Elisei, sunt pe cale să se despartă definitiv, sau cel puțin așa susține frumoasa vedetă. De ce au ajuns cei doi într-o astfel de situație?

Foarte sinceră și asumată de fel, Oana Roman nu ezită niciodată să spună lucrurilor pe nume, chiar dacă subiectul are legătură cu ceea ce se întâmplă în viața ei privată. De curând, fiica lui Petre Roman a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul relației cu Marius Elisei, dar și despre cum se comportă acesta cu singura lor fiică, Izabela.

Citeste si: Marius Elisei, dezvăluiri surprinzătoare despre despărțirea de Oana Roman. „Prefer să fiu criticat, decât să spun adevărul"

Oana Roman, adevărul despre separarea de Marius Elisei
Oana Roman, adevărul despre separarea de Marius Elisei[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman, despre motivele despărțirii de Marius Elisei

În cadrul unei emisiuni TV, influencerița a scos la iveală motivele care au stat la baza separării de tatăl fiicei ei. Certurile și discuțiile contradictorii i-au făcut pe cei doi îndrăgostiți să se distanțeze, iar acum se pare că nu mai există cale de întoarcere.

„Divergențele apar din varii motive.

Apar pentru că, la un moment dat, poate vedem lucrurile ușor diferit, și comparativ cu trecutul pe care îl are fiecare, cu generația din care venim.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Le gestionăm… uneori nu prea reușim să le gestionăm, suntem și noi oameni. E o provocare”, a declarat Oana Roman pentru unica.ro.

Citeste si: Oana Roman, noi declarații despre separarea de Marius Elisei! Cum o pregătește pe fiica ei: „Trebuie să am niște discuții cu ea”

Oana Roman, adevărul despre separarea de Marius Elisei
Oana Roman, adevărul despre separarea de Marius Elisei[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman: „Singurul subiect în care noi doi nu avem divergențe...”

Cu toată că este mai mult decât hotărâtă să pună capăt relației, Oana Roman îl apreciază pe Marius Elisei pentru felul în care se comportă cu fiica lor.

Vedeta spune că bărbatul s-a implicat enorm în educația fetei, motiv pentru care îi mulțumește.

„În ceea ce privește creșterea acestui copil nu pot spune că ne-am contrazis de foarte multe ori. Poate de două-trei ori, când mi s-a părut mie că el o super-protejează, o super-apără, dar foarte rar s-a întâmplat.

În rest, am crescut-o doar noi doi. În prima parte a vieții ei, când eu eram foarte bolnavă, Marius a fost cel care a fost lângă ea.

Din punctul ăsta de vedere este un tată impecabil, s-a ocupat în mod impecabil de acest copil.

S-a implicat enorm de mult în educația și în creșterea ei. Este, probabil, singurul subiect în care noi doi nu avem divergențe de niciun fel”, a adăugat influencerița, mai arată sursa citată.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Oana Roman, reacție dură în mediul online! Ce a pățit vedeta: „Trebuie să mă duc să mă cert cu ei”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies