Oana Roman, amenințată după ce s-a luat de Alexandru Cumpănașu: „Ai mare grijă că și tu ai o fetiță”

Oana Roman, amenințată după ce s-a luat de Alexandru Cumpănașu: „Ai mare grijă că și tu ai o fetiță”
Oana Roman, amenințată după ce s-a luat de Alexandru Cumpănașu: „Ai mare grijă că și tu ai o fetiță”

Ce i-a transmis o fană de-ale lui Alexandru Cumpănașu Oanei Roman.

Oana Roman a trăit clipe de spaimă, după ce a fost jignită și amenințată din cauza unor comentarii pe care le-a făcut pe pagina sa personală.

Fiica fostului premier Petre Roman s-a luat de Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, după ce s-a aflat că acesta ar fi primit o sumă importantă de la stat pentru a scoate niște broșuri.

„Domnul ăsta a încasat 187.000

de euro pt 3 broșuri de 17 pagini fiecare, cu texte copiate de pe net. Întrebare: câți mari scriitori contemporani de valoare au încasat 187 000 de euro în 2 luni pentru vreo carte publicată?”, este mesajul postat de Oana Roman a fost imediat jignită și amenințată în mediul online.

 

Cineva i-a spus Oanei că e cât butoiul lui Dincă, iar alte persoane i-au adus alte apelative jignitoare.

În plus, Oana a fost atenționată să aibă grijă că are și ea o fetiță și oricând i s-ar putea întâmpla ce i s-a întâmplat Alexandrei din Caracal.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Ai mare grijă că și tu ai o fetiță”

 

În același mesaj, aceeași persoană îi aduce aminte Oanei că are și ea o fetiță și să nu aibă aceeași soartă ca a Alexandrei Măceșanu.

Citeste si: Știe unde sunt Alexandra și Luiza! Menajera lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri cutremurătoare: „Eu aveam misiunea să le rujez”


Uită-te la tine că ești cât butoiul lui Dincă. Ai mare grijă că și tu ai o fetiță, vezi nu cumva să nu rămâi fără ea, să vi se întâmple și vouă toate astea. Dumnezeu și Măicuța Domnului să te ia și pe tine și să te ardă în puhoi sau să te trimită în Italia că ești bună să produci pentru Dincă”, este mesajul strigător

la cer primit de vedetă.

Oana a reacționat în urma acestui mesaj:

Mi-am exprimat decent o opinie, pentru ca e dreptul meu să am opinii atata timp cât păstrez un ton civilizat! Votanții stimabilului sunt de teapa asta si trimit acest tip de mesaje! Am primit sute, asta e cel mai rău! M-am gândit ca doamna merita sa fie un pic celebra! Faptul ca exista astfel de oameni, pe mine ma înspăimântă si ma face sa ma intreb oare de ce pe Pământ se nasc astfel de oameni cu astfel de gândire! Ferească

Dumnezeu!
Se spune ca blestemul e un păcat atât de mare încât se întoarce inzecit! Doamne iart-o! ”, a scris Oana pe pagina sa de socializare.

.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies