Oana Roman, atacata IN ULTIMUL HAL de un psiholog cunoscut. Motivul este halucinant. "Stai bine pe tarlaua cefelor de porc!"

Oana Roman, atacata IN ULTIMUL HAL de un psiholog cunoscut. Motivul este halucinant.
Oana Roman, atacata IN ULTIMUL HAL de un psiholog cunoscut. Motivul este halucinant. "Stai bine pe tarlaua cefelor de porc!"

Oana Roman, atacata crunt de un psiholog cunoscut. Uite ce a scris Gigi Ghinea despre fosta vedeta tv.

Oana Roman a fost atacata, recent, de un psiholog cunoscut. Dupa ce a studiat contul de facebook al fostei prezentatoare tv, Gigi Ghinea, caci despre ea este vorba, a desfiintat-o intr-o postare pe fiica lui Petre Roman.

" Printre zecile de cereri de “prietenie” care vin zilnic e şi cererea lu’ aia mică si rea a lui Petre Roman.
Ma îndur azi sa-i verific, totusi, pagina, sa-i acord un pic de credit femeii...

celor mai mulţi dintre persoanele publice, pe care ii ştiu dintr-o viaţa trecută, aşa-zisele vedete tv şi moderatori de emisiuni toxice de pe televiziunile dubioase le-o şterg din prima.

Care credeţi ca erau primele postări ale Onucai?
Prima- cu o tigaie in care sfârâiau in grăsime şi sos greţos bucăţi de cadavre de animale, iar a doua, de-a dreptul horror, cu un bivol enorm rumenit la protap.

Atunci, bine! Hai, pa, femeie! Ramai la chiolhanele tale gargantuelice, ca stai bine acolo pe tarlaua cefelor de porc Am dilit-o!", a scris cunoscutul psiholog Gigi Ghinea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Dupa ce si-a revenit din socul provocat de mesajul acesta atat de dur, Oana le-a povestit prietenilor de pe facebook  ca a fost pusa la zid...gratuit.

" O doamnă care scrie ca este psiholog deci doctor de suflete cum s ar spune, a cărei meserie se presupune a fi aceea de a consilia oameni, de a ii ajuta, sprijini.....are un astfel de limbaj! Eu recunosc sunt absolut şocata, si recunosc ca m a lovit un pic. Chiar urmăream postarile ei, mi se părea ok. Cum sa vb asa tu fiind doctor? Cum? Cum sa fi psiholog si sa ai o astfel de atitudine? Eu nu am cuvinte! Cum sa si lase cineva sufletul in mana unui om care poate gândi asa?",

a fost replica Oanei.

Oana Roman, atacata crunt de un psiholog cunoscut. "O faceti riscandu-va sanatatea"

Intelegand pana la urma ca nedumerirea Oanei a fost justificata, psihologul Gigi Ghinea i-a dezvaluit acesteia motivul atacului ei virulent.

" Îmi pare rau, Oana, ca te-am rănit atât de tare. Regret, dar singurul motiv pentru care am reacţionat aşa e faptul ca sunt vegana din iubire şi compasiune pentru toate animalele torturate pentru consum.

Pe toţi “prietenii” (ajunşi întâmplator aici in urma cu 8 ani, când a fost creat acest cont de editura care mi-a publicat prima carte) care postează astfel de imagini i-am dat afara din lista.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Puteţi mânca animale ucise in chinuri cât poftiţi, o faceţi riscându-va sănătatea, însă cred ca am dreptul sa ma protejez in acest spaţiu personal de astfel de imagini.
In legătura cu faptul ca sunt “o persoana care consiliază oameni şi se exprima atât de grotesc”, găsesc ca mult mai grotesc este sa expui un animal ucis in public şi sa te lauzi cu crima la care participi devorându-l.

Regret limbajul, dar de 6 ani nu mai consiliez oameni, ci militez activ pentru drepturile animalelor care nu se pot apara singure de abuzul “acelor oameni” care îşi închipuie ca le sunt superiori, le pot tortura şi ucide pentru consum- singurul scop al acestei industrii fiind profitul material. Pentru ca, odata îmbolnăviţi, cei care consuma carne şi produse procesate din carne, tot ce provine de la animale, platesc scump medicamente, medici şi psihologi care sa-i vindece.

Animalele ucise pentru consum nu pot vorbi, nu se pot exprima, aşa ca tine, de pilda, de eventualele atacuri ale celorlati oameni. De aceea, prefer sa le protejez pe cele care care nu cuvânta. Văd ca cei care cuvântati o puteţi face singuri. Iar tu chiar eşti campioana in a te exprima ca sa te aperi de atacuri.

Îţi doresc toate cele bune! Regret, încă o data, ca te-am rănit, dar cred ca putem trai linistite in lumi diferite fără a avea nimic de împărţit una cu cealalta", a scris Gigi Ghinea.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce mesaj a primit Oana Roman de la o altă femeie: "Draga mea, era clar că Marius se va uita după alta, dacă tu nu ai grijă de tine"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies