Oana Roman, decizie ŞOC! Vedeta se mută din ţară! Vezi în ce "paradis" pleacă şi de ce a luat această hotărâre! VIDEO EXCLUSIV!

Oana Roman, decizie ŞOC! Vedeta se mută din ţară! Vezi în ce
Oana Roman, decizie ŞOC! Vedeta se mută din ţară! Vezi în ce "paradis" pleacă şi de ce a luat această hotărâre! VIDEO EXCLUSIV!

Oana Roman se mută din ţară! Vezi unde vrea vedeta să îmbătrânească!

Am întâlnit-o pe Oana Roman la câteva luni după moartea lui Răzvan Ciobanu şi trebuie să spunem că vedeta este încă afectată de decesul prietenului ei. Mai mult decât atât, este revoltată că regretatul designer nu este lăsat să se odihnească în pace.

" Este incalificabil ce se întâmplă în România după ce se stinge o persoană publică, iar ceea ce s-a întâmplat după ce a plecat Răzvan m-a şocat.

Nu a fost prima oara când s-a făcut circ după moartea unei vedete pentru că aşa ne place nouă să scormonim, să comentăm, să nu lăsăm omul să se odihnească în pace. La înmormântarea lui am vorbit doar puţin cu părinţii lui care par nişte oameni buni şi cerebrali. Mama lui mi-a mulţumit că am mers la cimitir, deşi nu avea de ce să o facă. M-am dus acolo pentru că aşa am simţit şi pentru că l-am apreciat enorm pe Răzvan.
Părinţii lui suferă, dar o fac cu demnitate, iar eu cred că ar trebui să-i lăsăm să-şi plângă tragedia care s-a abătut asupra lor
", a declarat Oana Roman.

Citeste si: EXCLUSIV. Prima declarație a Oanei Roman, după ce a anunțat că se desparte de Marius Elisei

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Oana Roman se mută din ţară!" Nu e momentul să plec, dar o voi face mai mult ca sigur peste câţiva ani"

Pe fiica lui Petre Roman au durut-o atât de tare bârfele şi informaţiile apărute după moartea designerului încât a hotărât să plece din ţară. Fosta prezentatoare tv se gândeşte de ceva vreme să plece în Franţa, dar spune că încă nu este momentul.

Citeste si: Oana Roman, dezvăluiri picante din dormitor! Ce jucării a găsit menajera când a mers să facă ordine:„ Era șocată”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

" Sunt zile ca astea în care cred că noi ca popor nu ne mai facem bine şi că nu prea mai avem şanse multe să evoluăm. Să mori subit sau un accident sau prea devreme, fiind celebru în România, este aproape un blestem! Se încearcă orice ca să apară imagini, filmări şi detalii macabre şi asta şochează mai rău ca moartea în sine. Ce s-a întâmplat după decesul prietenului meu m-a făcut să mă gândesc mai serios ca niciodată să mă mut din ţară.

Şi asta o să fac. Vreau să îmbătrânesc într-un orăşel sau într-o comună undeva pe Coasta de Azur. Nu e momentul să plec, dar o voi face mai mult ca sigur peste câţiva ani. Oricum Franţa este a doua mea casă!, a declarat Oana.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Oana Roman, la spital în a treia zi de Crăciun: „Să sperăm...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies