Oana Roman, declarație emoționantă despre Răzvan Ciobanu! Au fost prieteni buni: „A fost lângă mine în momente importante”

Oana Roman, declarație emoționantă despre Răzvan Ciobanu! Au fost prieteni buni: „A fost lângă mine în momente importante”
Oana Roman, declarație emoționantă despre Răzvan Ciobanu! Au fost prieteni buni: „A fost lângă mine în momente importante”

Oana Roman este foarte afectată de moartea lui Răzvan Ciobanu. Ea si creatorul de modă erau prieteni buni.

Trecerea în neființă a lui Răzvan Ciobanu a șocat pe toată lumea și cei care îl cunoșteau nu contenesc să vorbească despre golul pe care creatorul de modă l-a lăsat în urma lui. Printre persoanele care suferă foarte mult de la aflarea veștii este și Oana Roman. Vedeta a apelat la el în momentel importante, iar el a creat pentru ea ținute superbe. 

„Doamne ce veste cumplită! Încă nu reusesc sa procesez! E absolut șocant cand un prieten pleacă așa cumplit si brusc! A plecat un om extrem de talentat, aproape genial! Mi a facut una din

cele mai frumoase rochii din viata mea acum multi ani la nunta lui Chivu, apoi rochia de la cununia civilă si a fost lângă mine in momente importante! Drum lin printre stele si Dumnezeu sa te ierte! Rip  @razvan.ciobanu ”, a scris Oana Roman pe pagina ei de Instagram. 

Citeste si: Bianca Drăgușanu, cutremurată de moartea lui Răzvan Ciobanu! Prima declarație după aflarea veștii! EXCLUSIV

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Ilinca Vandici, prima declaratie dupa moartea lui Razvan Ciobanu: "Sunt socata! Imi pare rau ca s-a intamplat o asemenea tragedie" EXCLUSIV

Citeste si: Detalii șoc despre moartea lui Răzvan Ciobanu! A fost găsit lângă mașină, era mort de ore bune! Cum s-a produs, de fapt, tragedia

Citeste si: Iuliana Doroftei, ultima persoană care l-a văzut pe Răzvan Ciobanu în viață. Ce confesiune i-a făcut EXCLUSIV

„O veste șocantă! Și încă o lecție desper faptul că viața e prețioasă și că trebuie să ne bucurăm de ea în fiecare secundă! Drum lin printre stele și Dumnezeu să te ierte!”, a mai scris ea. 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Adina Buzatu, prima reactie dupa moartea lui Razvan Ciobanu! Ce spune despre ipoteza sinuciderii: "Ma socheaza vestea asta!"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Sebastian așteaptă o fată nouă în Casa iubirii? Concurentul a dezvăluit motivul despărțirii dintre el și Roberta: "Am deschis ochii!"

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies