Oana Roman, deranjată de atitudinea superioară a anumitor persoane! "Nu există așa ceva! Dacă vorbești și te porți așa, nu dai lecții nimănui!"

Oana Roman, deranjată de atitudinea superioară a anumitor persoane!
Oana Roman, deranjată de atitudinea superioară a anumitor persoane! "Nu există așa ceva! Dacă vorbești și te porți așa, nu dai lecții nimănui!"

Oana Roman și-a expus părerea pe Instagram, în ceea ce privește atitudinea superioară a unor oameni din jurul său.

Oana Roman este o persoană foarte urmărită pe rețelele de socializare si nu numai. În urma cu doar câteva ore, aceasta a postat pe pagina sa de Instagram, un Story, în care și-a spus părerea cu privirea la atitudinea nepoliticoasă pe care a întâlnit-o la anumite persoane din jur, o atitudine care lasă de dorit, indiferent de statutul persoanei în cauză sau a meseriei pe care o are o alta.

Oana Roman a fost deranjată de atitudinea pe care o au anumite persoane

Citește și: Oana Roman a fost acuzată în mediul online, că vrea să pară bogată, deși nu își permite! Cum a reacționat vedeta! "Îți trebuie puțină inteligentă și puțin mai puțină ignoranță.”

atitudinea superioara
Oana Roman, deranjată de atitudinea superioară a anumitor persoane![Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Oana Roman este o persoană foarte directă, iar de fiecare data când are ocazia și este deranjată de un anumit subiect sau de o situație întâmplată în viața sa de zi cu zi, vedeta expune acest aspect printr-un filmuleț în mediul online. De această dată, Oana Roman a postat un Story, pe contul său de Instagram, probabil chiar după ce a întâmpinat situația în cauză, dat fiind faptul că se afla pe stradă, în care și-a spus părerea despre persoanele care nu sunt respectuoase unele cu altele.

„Și apropo de unde am ajuns... degeaba ești unul care dai lecții altora, dacă nu știi să vorbești și asta este cea mai mare problemă, una dintre cele mai mari probleme. Învățați mă să vorbiți, te duci să comanzi ceva, undeva, fără să spui „vă rog frumos” și „vă mulțumesc”, și nu te duci să comanzi: „Vreau aia, vreau aia!”. Nu există așa ceva! Dacă vorbești și te porți așa, nu dai lecții nimănui, pentru că ești practic nimeni pe stradă și oamenii care vorbesc urât, cu femeia de serviciu, cu portarul, cu șoferul...

degeaba aveți mă bani și vă credeți șmecheri, că sunteți vai de capul vostru și nu meritați niciun pic de respect, niciun pic!”,
a punctat Oana Roman, în filmulețul postat la Story, pe contul său de Instagram.

oana roman
Oana Roman, deranjată de atitudinea superioară a anumitor persoane![Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cum s-a descurcat Oana Roman la prima etapă de raliu pe circuit și ce anume a pus-o în dificultate? „Sunt un pilot începător. Isabela este foarte competitivă și m-a certat un pic.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Ce i-a spus un tânăr Addei pe scenă? Artista a rămas fără cuvinte în timpul concertului

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, Oğulcan încearcă să îi împace pe Ömer și Süsen

EXCLUSIV | Anamaria Prodan, declarații exclusive despre proces! Cine este martorul adus de Laurențiu Reghecamp în sala de judecată: „A mințit sub jurământ”

Știrea momentului în România! E GRATIS!


Cookies