Oana Roman, despre anxietate. “Pur și simplu ignorați-le și o să vedeți că o vă simțiți mult mai bine.”

Oana Roman, despre anxietate. “Pur și simplu ignorați-le și o să vedeți că o vă simțiți mult mai bine.”
Oana Roman, despre anxietate. “Pur și simplu ignorați-le și o să vedeți că o vă simțiți mult mai bine.”

Fiica Oanei Roman a fost deseori în centrul atenției prin interviuri în care a vorbit deschis despre aspecte personale, inclusiv relațiile de familie, viața de cuplu și provocările pe care le-a întâmpinat.

Pe lângă rolul de mamă și de femeie activă în spațiul public, Oana Roman este cunoscută pentru atitudinea deschisă și asumată în fața criticilor. De aceasta data, vedeta a dat câteva stafuri despre anxietate si cum poate fi ea combătută.

Oana Roman, despre anxietate

Citește și: Oana Roman s-a confruntat cu bullying la școală! Vedeta obișnuia să fie diferită de restul colegilor: "Li se părea că sunt figurantă și arogantă."

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Oana Roman a fost acuzată în mediul online, că vrea să pară bogată, deși nu își permite! Cum a reacționat vedeta! "Îți trebuie puțină inteligentă și puțin mai puțină ignoranță.”

Oana Roman: “Faceți lucruri care vă plac.”

“Acest video pornește de la o întrebare pe care am primit-o de la cineva care m-a întrebat cum reușesc să trec peste stările de anxietate. Este o discuție lungă. În primul rând trebuie să conștientizăm faptul că sunt lucruri din exterior care ne creează stări de anxietate și atunci cea mai bună soluție este să încercăm să le evităm pe cât posibil. De exemplu: încercați să nu vă mai uitați la știri.

Știrile TV și știrile care apar pe rețelele de socializare sunt o sursă. O sursă foarte importantă de anxietate pentru oameni. Și atunci încercați să nu vă mai uitați pur și simplu absolut deloc. Încercați de exemplu: faceți un exercițiu și timp de o săptămână nu vă uitați absolut deloc la știri. La niciun post de televiziune de știri, la nici o fel de știre care vă apare pe Facebook sau pe alte rețele sociale.
Pur și simplu ignorați-le și o să vedeți că o vă simțiți mult mai bine. Și o să aveți mult mai puține stări de anxietate, pentru că, din păcate suntem bombardați cu știri groaznice, cu știri înfricoșătoare cu știri care ne sperie foarte tare și ele sunt făcute în așa fel încât să ne țină în fața televizoarelor, să ne țină în fața Facebook-ului sau a TikTok-ului și să ne influențeze foarte mult.
Eu cred că una din soluțiile importante pentru a scăpa de anxietate este să refuzați să vă mai uitați la televizor. Mai ales la știri. Nu mai vreau să mă uit la știri. Și asta mă face să fiu mult mai liniștită, mult mai relaxată mult mai puțin anxioasă și mai zen eu cu mine. În al doilea rând, vă ajută să faceți un pic de meditație. Găsiți in mediul online foarte multe meditații ghidate care vă pot ajuta foarte mult să vă relaxați și să vă goliți creierul, cum se spune, de orice fel de gânduri.
În al treilea rând este să vă găsiți bucurie în lucruri care vă plac. Faceți lucruri care vă plac. Ieșiți la o plimbare, jucați-vă cu un animal sau ieșiți în parc cu copiii dacă aveți, mergeți la un film, citiți o carte și toate lucrurile astea vă vor ajuta să aveți mult mai puțină anxietate și să vă simțiți mult mai în acord cu voi, cu natura și cu viața voastră.
Încetați doar să vă luptați pentru a supraviețui, începeți să și trăiți. Despre asta e vorba. V-am pupat!”
a precizat Oana Roman pe rețelele de socializare.

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: "E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere- stirilekanald.ro

 

@oanaromanoficial cum trecem peste stările de anxietate #foryourpage #foryou #anxietate #stres #mindfulness #oanaroman ♬ original sound- oana roman



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Oana Roman a ales să recondiționeze vechiul birou al mamei sale! Fiica sa, Isabela, îl va utiliza mai departe: „Acum va primi o nouă viață!”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Horoscop săptămânal 21 octombrie - 27 octombrie 2024: Leii sunt sfătuiți să fie atenți cu cine intră în vorbă. O săptămână complicată, aglomerată și agitată pentru nativii Rac

Energia vindecătoare înconjoară 3 semne zodiacale în octombrie 2024

Julia izbucnește în lacrimi! Robi a adus-o la capătul puterilor după ce a făcut-o să sufere: „Îmi este frică...”

Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...


Cookies