Oana Roman, postare neașteptată pe rețelele de socializare! Vedeta a vorbit despre pensia alimentară a fiicei ei: „Prima lună când primim, de bună voie, pensia alimentară.”

Oana Roman, postare neașteptată pe rețelele de socializare! Vedeta a vorbit despre pensia alimentară a fiicei ei: „Prima lună când primim, de bună voie, pensia alimentară.”
Oana Roman, postare neașteptată pe rețelele de socializare! Vedeta a vorbit despre pensia alimentară a fiicei ei: „Prima lună când primim, de bună voie, pensia alimentară.”

Fiica lui Petre Roman a făcut o postare legată de pensia alimentară a fiicei ei.

Oana Roman, cunoscuta și îndrăgita vedetă, este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde abordează diferite subiecte cu urmăritorii ei. De când s-a despărțit de tatăl fiicei sale, întreaga poveste de iubire dintre cei doi a intrat și mai mult în ochii publicului, iar discuțiile de după divorț legate de copil nu au ezitat să apară de fiecare dată, mai ales despre pensie alimentară pe care Marius Elisei trebuie să o plătească fiicei lui.

Totodată, discuții au existat și despre alocația fetiței, mama acesteia spunând că nu a văzut-o niciodată, deoarece ea intră pe un cont făcut de tatăl copilului, la care ea nu a avut acces. Acum, Oana Roman a făcut o postare legată de pensia alimentară a fiicei și despre faptul că este prima dată în trei ani când o primește fără să facă prea multe demersuri.

„Prima lună după 3 ani de neplată pentru care s-a făcut executare silită, când primim, de bună voie, pensia alimentară de 500 de lei.”, spus Oana Roman.

Lecțiile pe care i le-a oferit Oana Roman fiicei sale până acum

Citește și: Oana Roman s-a confruntat cu bullying la școală! Vedeta obișnuia să fie diferită de restul colegilor: "Li se părea că sunt figurantă și arogantă."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Oana Roman, nedumerită în privința utilizării șervetului de material! Nu înțelege cum unele persoane nu știu pentru ce se folosește, de fapt: "Cereți un șervețel de hârtie!"

În cadrul podcastului pentru revista  Unica, Oana Roman a vorbit și despre lucrurile pe care i le-a spus de fiecare dată fiicei ei și lecțiile importante pe care i le-a oferit cu privire la ea și la cei din jurul ei.

Citește și: Incredibil ce a apărut pe pagina Alexandrei după ce s-a apropiat tot mai mult de Dennis! Imaginile vorbesc de la sine: „Mă atragi în vraja ta”- kanald.ro

Citește și: Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...- stirilekanald.ro

“Nu a trebuit să-i spun nimic. A văzut, a înțeles și prin mimetism a învățat despre ce este vorba.

A învățat că nu trebuie să minți, a învățat că nu trebuie să vorbești urât, că trebuie să respecți pe toată lumea, a învățat că nu există, cum spunea mama, meserii bune sau proaste, ci doar meserii bine sau prost făcute, nu trebuie să desconsideri pe nimeni pentru munca pe care o face, atâta timp, cât își face treaba corect și onest. A învățat că nu trebuie să spună niciodată în viața ei: “tu știi cine sunt eu?” Niciodată.
A învățat și a înțeles și evident că am avut și discuții cu ea. Nu trebuie să te dai superioară pentru că nu ești până la urmă, trebuie să fii mândră de numele tău, de familia ta, să îi înveți pe ceilalți, să îi ajuți, să îi sprijini, trebuie să îi privești și cu o anumită înțelegere pe cei care nu sunt ca tine, pe cei care poate îți vor vorbi urât sau se vor purta urât cu tine.
, a mai spus Oana Roman.

Oana Roman
Oana Roman[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Oana Roman, nedumerită în privința utilizării șervetului de material! Nu înțelege cum unele persoane nu știu pentru ce se folosește, de fapt: "Cereți un șervețel de hârtie!"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Horoscop de weekend, 19-20 octombrie 2024: Zodia care o să îndure adevărate drame și greutăți. Această durere îi „pune capac”, ajungând în pragul disperării

Ce face Anca Țurcașiu pentru a se bucura de flori mai mult timp, în toată locuința. „Este un mic sfat pe care vi-l dau.”

Ilinca Vandici, în lacrimi. Momentul care a emoționat-o în platoul „Follow us”: „Nu știi când nu-i mai ai”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies