Oana Roman, despre viața de mamă. Ce metode are vedeta TV pentru a-și găsi echilibrul. “Mi-a luat foarte mulți ani să ajung să nu mă simt vinovată că stau o oră.”

Oana Roman, despre viața de mamă. Ce metode are vedeta TV pentru a-și găsi echilibrul. “Mi-a luat foarte mulți ani să ajung să nu mă simt vinovată că stau o oră.”
Oana Roman, despre viața de mamă. Ce metode are vedeta TV pentru a-și găsi echilibrul. “Mi-a luat foarte mulți ani să ajung să nu mă simt vinovată că stau o oră.”

Oana Roman a vorbit despre viața de mamă și metodele prin care se echilibrează de fiecare dată.

Oana Roman a vorbit, în cadrul unui interviu pentru o emisiune TV, cum este viața de mămică și lucrurile cu care și-a obișnuit-o pe fiica ei încă de mică. Când vine vorba despre momentele cu ea, găsește de fiecare dată diverse lucruri prin care să se poată organiza și să își găsească timp și pentru ea. 

“De mică am învățat-o, am dat-o la grădiniță pe la doi ani și un pic.

A stat la grădiniță din prima zi de la 9:00 la 6:00 seara. Are și ea momente în care simte nevoia să ceară ajutorul sau se sperie de anumite lucruri, e normal, că este încă un copil, dar, în principiu, este un copil foarte independent și e foarte sigură pe ea. Fac lucruri pentru mine, tot timpul fac lucruri, oricât de agitată sunt, oricât de ocupată sunt, oricât de multe drumuri am de făcut, mai ales când Isa este la școală.
Eu sunt mereu într-un du-te-vino total. Mă organizez în așa fel încât să am timp pentru mine, mă relaxez, fac meditații, există pe YouTube meditații ghidate, foarte ok, pe care le poți face fără niciun fel de probleme. Îți pui niște căști, te întinzi și ai o oră în care eu, de obicei, adorm până să se termine meditația. Mă duc la masaj, mă uit la un film, citesc o carte sau pur și simplu nu fac nimic.”,
a povestit Oana Roman.

Oana Roman, despre momentele în care s-a simțit vinovată pentru clipele de liniște

Citește și: Oana Roman, sfaturi utile pentru a alege lenjerii de calitate: „Nu sunt deloc ieftine, dar merită. O lenjerie bună, costă minim 300, 400 de lei pentru pat dublu.”

Oana Roman și fiica ei
Oana Roman și fiica ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Oana Roman a apărut cu ochii în lacrimi în mediul online! Vedeta resimte extrem de tare dorul mamei sale: „Nu mă mai ascultă nimeni cum mă asculta ea.”

Oana Roman a mai povestit și cum a fost în ultima perioadă în care a reușit să nu facă nimic și a mărturisit că i-a luat ani de zile pentru a nu se mai simți vinovată atunci când stă doar ea și gândurile sale. 

“E foarte important să reușești, este benefic pentru sănătatea minții și a sufletului să-ți iei un moment în care pur și simplu să nu faci nimic. Atunci e vorba despre a fi. Pentru că noi suntem și a fi înseamnă să fii pur și simplu. Mie mi-a luat foarte mulți ani să ajung să nu mă simt vinovată că stau o oră, două, trei și nu fac nimic, absolut nimic.

Pur și simplu stau. Acelea sunt momentele în care tu ești și aceea este starea cea mai apropiată de ființa umană. În momentele acelea și gândești altfel, te echilibrezi altfel, respiri altfel, adică totul capătă un ritm mult mai aproape de ceea ce ar trebui să fie.”, a mai spus Oana Roman.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă- stirilekanald.ro

Oana Roman
Oana Roman[Sursa foto: Facebook]

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Oana Roman a apărut cu ochii în lacrimi în mediul online! Vedeta resimte extrem de tare dorul mamei sale: „Nu mă mai ascultă nimeni cum mă asculta ea!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul real pentru care Cristina Ciobănașu nu a fost prezentă la ziua de naștere a Ruxandrei Ion: "Din păcate așa am nimerit"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies