Oana Roman, mărturisiri cutremurătoare după ce a revenit de la Roma: „Mă doare sufletul...”

Oana Roman si Marius Elisei
Oana Roman si Marius Elisei

Ce a pățit Oana Roman după ce a revenit din vacanța de la Roma în care a fost cu fetita ei, dar și cu soțul, Marius. Vedeta a dezvăluit pe Instagram.

Oana Roman a șocat pe toată lumea atunci când a decis să meargă în Italia alături de soțul său și de fiica lor, Isabela. Cei trei au revenit de curând în România, iar vedeta a decis să spună ce s-a întâmplat în Italia, puternic lovită în acest moment de coronavirus.

Pentru că a vrut să îi ofere un cadou special fiicei sale, Oana a decis că cea mai frumoasă surpriză ar fi o vacanță în Italia, pentru câteva zile.

Fiica lui Petre Roman nu a vrut să țină cont de numeroasele sfaturi ale prietenilor virtuali, care i-au recomandat să nu mearga acolo, căci s-ar putea îmbolnăvi.

Citeste si: Oana Roman, mai slabă ca niciodată! „Rezultat obținut cu tratamente corporale”

Oana Roman vacanta in Roma
Oana Roman vacanta in Roma

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ajunși în România, Oana Roman a răbufnit din cauza atitudinii românilor în fața noului coronavirus:

„E atâta demență în jur pe aici că vreau înapoi. Șocată sunt de ce citesc și văd! Țara asta se duce la vale rău de tot! Nu știu dacă avem vreo șansă să ne revenim în următoarele generații. Mă doare sufletul pentru că e țara mea și nu vreau să plec de aici”, le-a transmis Oana prietenilor săi virtuali pe Instastory.

Citeste si: Oana Roman a pozat în lenjerie intimă de mătase! E cea mai îndrăzneață imagine după ce a slăbit!

Oana Roman si fiica ei
Oana Roman si fiica ei

Oana Roman nu intră în izolare sau carantină

Mai mult decât atât, vedeta le-a explicat acestora că nu a purtat mască și că nu i-a spus nimeni de vreo carantină. Oana și soțul său au depășit problemele din ultimele luni și s-au bucurat de vacanță și de tot ce oferă Roma alături de fetița lor.

Cei trei au mers la Colosseum, dar și la Fontana di Trevi și s-au fotografiat fericiți, semn că vacanța le-a mers la inimă tuturor.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Oana Roman, mai slabă ca niciodată! „Rezultat obținut cu tratamente corporale”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Sebastian este mărul discordiei! Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies