Oana Roman nu înțelege persoanele care sunt invidioase pe cele înstărite! "Mi se pare foarte aiurea chestia asta, că-i vedem pe alții care o duc mai bine decât noi și avem tendința să îi invidiem!"

oana roman
Oana Roman nu înțelege persoanele care sunt invidioase pe cele înstărite!

Pentru a ajunge să fii bogat, trebuie să și muncești, iar odată ce o faci, automat îți vei permite mai multe lucruri, așa cum punctează și Oana Roman.

Oana Roman este o persoană cunoscută, din showbiz-ul românesc. In cursul zilei de ieri, vedeta a postat pe pagina sa de Instagram, câteva Story-uri în care a vorbit despre persoanele care își dau cu părerea într-un mod negativ, de cele care au bani și își permit, mașini, case, vacanțe și așa mai departe.

Oana Roman admiră persoanele care se descurcă în viață, însă altele le invidiază

Citește și: Oana Roman oferă un sfat prețios despre rolul unui părinte! "Un copil nu trebuie doar să-l crești, trebuie să-l și educi!"

oana roman instagram
Oana Roman nu înțelege persoanele care sunt invidioase pe cele înstărite![Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Ce i s-a întâmplat Oanei Roman în timp ce o aștepta pe Isa de la școală? „Se uită la mine ca și cum aș avea 7 capete. Efectiv nu înțeleg. Frate, putem să fim mai civilizați?”

În general, în momentul în care o persoană ajunge să aibă banii de care are nevoie pentru a-și permite mașini, case, haine, vacanțe și așa mai departe, automat a și muncit pentru a le dobândi. Însă există și persoane, care în loc să le admire, mai rău le invidiază, aspect neînțeles de Oana Roman.

Eu niciodată nu am fost un om bogat, adică n-am avut mare avere, dar în comparație cu alții, sunt bogată și eu, în comparație cu alții, sunt mai puțin bogată, asta este evident.

Toată viața mea, și în continuare, am prieteni care sunt mult mai bogați decât mine, că au mult mai mulți bani decât mine... n-am avut niciodată o frustrare, pentru că evident, ei fac vacanțe pe care eu nu mi le permit, adică nu-mi permit să plec cu ei în anumite vacanțe, își cumpără mașini pe care eu nu-mi permit să mi le cumpăr, haine pe care eu nu-mi permit să mi le cumpăr, case pe care eu nu mi le permit și așa mai departe.
Dar eu n-am avut nicio frustrare, jur, real, niciodată. Dimpotrivă, eu i-am admirat pe oamenii ăia că au reușit să facă bani și mi-am dorit să reușesc să fac și eu un pic mai mulți, ca să-mi fie mai bine, dar chestia asta: „Vai, ăla e bogat!”, și ce rezolv dacă stau și mă frustrez și-l invidiez?

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Adică... mi se pare foarte aiurea chestia asta, că-i vedem pe alții care o duc mai bine decât noi și avem tendința să îi invidiem, să-i urâm, să spunem de rău, să zicem: „Uite-l p-ăla câți bani are și eu n-am.”, nu, nu așa rezolvăm lucrurile în viață, adică e super urât și pentru noi, pentru că frustrarea-i a noastră, supărarea e a noastră, ei n-au nicio treabă.

Și uneori mai aud efectiv și mă deranjează când oamenii de radio, de televiziune, vorbesc în stilul ăsta, da? „Mamă, ăla e bogat!”, așa și? Omul e bogat, punct, și își permite niște lucruri, de ce să arunc cu lături în el? De ce să fiu invidios? Nu mai bine mă uit și încerc să văd ce a făcut, ca să încerc și eu să evoluez și să ajung să am mai mulți bani? Mă gândesc și eu.
”, a punctat aceasta, în Story-urile postate pe pagina sa de Instagram.

instarite
Oana Roman nu înțelege persoanele care sunt invidioase pe cele înstărite![Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce i s-a întâmplat Oanei Roman în timp ce o aștepta pe Isa de la școală? „Se uită la mine ca și cum aș avea 7 capete. Efectiv nu înțeleg. Frate, putem să fim mai civilizați?”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

„Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, ești sărac!” Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți după declarațiile controversate despre pragul sărăciei în România

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies