Oana Roman are probleme de sănătate. Cu ce se confruntă vedeta?

Oana Roman
Oana Roman se confrunta cu probleme de sanatate

Oana Roman este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește totul cu oamenii care o urmăresc. Ce problemă are vedeta?

Oana Roman a trăit tot timpul în lumina reflectoarelor, însă în ultima vreme s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate.

Ea împărtășește orice problemă cu fanii ei de pe rețelele de socializare, motiv pentru care a mărturisit și că starea ei de sănătate nu este una bună.

Ce a pățit Oana Roman

Vedeta nu are probleme grave de sănătate, dar se confruntă cu dureri de spate și s-a trezit cu un umăr înțepenit.

Citeste si: Oana Roman, ședință foto de zile mari. Vedeta a împlinit 46 de ani. Iată cum s-a pozat

Fiica lui Petre Roman și-a mai spus problemele cu oamenii din mediul online, iar aceștia o sprijină și o încurajează necondiționat.

"M-am trezit iar înțepenită în partea asta de sus. Abia mă mișc, mă doare groaznic.

E la umăr ceva, e înțepenit.", a povestit Oana Roman pe rețelele de socializare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ea nu știe când se va duce la spital pentru a își trata această problemă, care se pare că îi dă mari bătăi de cap și îi îngreunează activitățile zilnice.

Citeste si: Oana Roman lansează un mesaj pentru Traian Băsescu după ce a dat-o afară pe mama ei din vila de protocol: „Nu a avut parte”

De ce boală suferă Oana Roman de mai mulți ani   

Evenimentele din viața ei și-au pus amprenta asupra sănătății ei psihice. Oana suferă de depresie de la vârsta de 14, având probleme periodice din această cauză.

„Nu treci peste depresie, peste anxietate și peste atacuri de panică fără terapie. Este importantă credința și rugăciunea, dar în același timp este important să faci terapie. Depresia este o afecțiune medicală ca orice altă afecțiune. Este extrem de periculoasă și poate fi fatală, trebuie tratată la doctor. Treci peste ea în sensul că reușești să o faci să se diminueze foarte mult”, spunea ea cu ceva timp în urmă, pe Instagram.

Mai mult, ea susține că de depresie nu scapi niciodată, ci rămâne într-o stare latentă și se întoarce când nu te aștepți.

„Ea nu dispare 100% niciodată. Rămâne într-o stare foarte latentă undeva acolo și în orice moment se poate întoarce. De aceea trebuie să ai grijă de sufletul tău. Depresia intervine în momentul când tu nu mai ai grijă de sufletul tău, când te lași copleșit de toate problemele din jur și de viață”.

Citeste si: Oana Roman și Marius Elisei, imagini desprinse parcă din filme. Cei doi, surprinși în ipostaze tandre

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Oana Roman, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre starea de sănătate a mamei ei: „Mi-aș dori să pot face o minune”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies