Oana Roman s-a confruntat cu bullying la școală! Vedeta obișnuia să fie diferită de restul colegilor: "Li se părea că sunt figurantă și arogantă."

Oana Roman s-a confruntat cu bullying la școală! Vedeta obișnuia să fie diferită de restul colegilor:
Oana Roman s-a confruntat cu bullying la școală! Vedeta obișnuia să fie diferită de restul colegilor: "Li se părea că sunt figurantă și arogantă."

Multe persoane, din nefericire, s-au confruntat cu bullying în perioada studiilor, iar una dintre acestea este și Oana Roman.

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune, din showbiz-ul românesc. Aceasta obișnuiește să fie mai mereu activă în mediul online, dar și în cadrul emisiunilor televizate, în special atunci când își dorește să transmită un anumit mesaj, și nu numai. Recent, aceasta a fost invitată în cadrul unui interviu acordat revistei Unica, acolo unde a dezvăluit mai multe aspecte legate atât de viața sa profesională, cât și de cea personală.

Oana Roman s-a confruntat cu bullying la școală

Citește și: Oana Roman a ales să recondiționeze vechiul birou al mamei sale! Fiica sa, Isabela, îl va utiliza mai departe: „Acum va primi o nouă viață!”

scoala
Oana Roman s-a confruntat cu bullying la școală![Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Oana Roman, nedumerită în privința utilizării șervetului de material! Nu înțelege cum unele persoane nu știu pentru ce se folosește, de fapt: "Cereți un șervețel de hârtie!"

Astfel, aceasta a ajuns să vorbească și despre perioada în care se afla la școală și se confrunta cu bullying-ul, dat fiind faptul că cei din clasa ei, o considerau diferită și preferau să o trateze în acest mod răutăcios. Cu toate acestea, Oana Roman nu făcea nimic altceva decât să implementeze ce era învățată în familie, astfel încât să nu ajungă să fie tratată așa cum nu trebuie, atât de colegi, cât și de profesori.

Citește și: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citește și: Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...- stirilekanald.ro

O să râzi! M-am confruntat cu bullying de când eram mică, când nu eram...

tata era un simplu profesor universitar, dar eu m-am confruntat cu bullying toată viața mea, de ce? Pentru că eu întotdeauna am fost altfel. Noi am crescut într-o familie în care valorile și tipul de educație pe care l-am primit era... absolut 180° față de cum erau crescuți și învățați ceilalți copii. Noi am avut o educație occidentală și extrem de modernă, în care... chiar dacă trăiam într-un sistem dictatorial, acasă ni se explica cât de importantă este libertatea, cât de important este să nu te supui ca un sclav unor lucruri, cât de important este să-ți păstrezi demnitatea și onoarea,
să nu fii ipocrit, să nu fii mincinos, să nu fii slugarnic, lucruri care, în România, și atunci, din păcate și acum, funcționează extraordinar. Și atunci eu fiind altfel, am avut și acest temperament foarte pregnant și puternic, fiind berbec și fiind foarte vocală, nu mă plăceau copiii, pentru că eram altfel, pentru că eu refuzam să port pompoane, de exemplu, și am refuzat, efectiv am refuzat! Dacă te uiți, am acasă poză cu clasa când ne-a făcut pionieri, sunt singura care nu are pompoane, am zis: „Ori mă dați afară, ori nu mă interesează eu nu port alea în cap!”.
(...) Mi-au făcut, m-au prigonit îngrozitor. Pe de o parte colegii, pentru că li se părea că sunt figurantă și arogantă, pentru că eu nu gândeam și nu mă comportam ca ei, dar mie mi se părea o normalitate să fiu cum sunt eu, pentru că așa văzusem acasă, iar profesorii nu mai spun... pentru că eu refuzam pompoanele, n-am vrut să fiu șef de grupă, de departament, de cum era pe vremea aia de unitate...
nimic ce ținea de chestia asta legată de sistem, mie nu-mi plăcea și refuzam lucrurile astea și atunci evident că am început să deranjez foarte tare.
”, a declarat Oana Roman, in cadrul unul interviu.

restul colegilor
Oana Roman s-a confruntat cu bullying la școală![Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Oana Roman, nedumerită în privința utilizării șervetului de material! Nu înțelege cum unele persoane nu știu pentru ce se folosește, de fapt: "Cereți un șervețel de hârtie!"

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Cine sunt nașii de cununie ai lui Theo Rose și Anghel Damian!? Cei doi au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu

Adrian Alexandrov a povestit, încă afectat, despre momentul arestării Elenei Udrea! "Când au luat-o, când a știut că nu mai are ce să facă, mi-a zis doar: „Ai grijă de Eva!”, și a intrat în mașină!"

El este noul partener de platou al celebrei Cansu Dere, protagonista serialului Infidelul! Acesta se numără printre cei mai în vogă actori ai Turciei

Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies