Oana Roman s-a demachiat si si-a aratat adevarata fata. Asa arata vedeta nefardata. Ce parere ai?

Oana Roman s-a demachiat si si-a aratat adevarata fata. Asa arata vedeta nefardata. Ce parere ai?
Oana Roman s-a demachiat si si-a aratat adevarata fata. Asa arata vedeta nefardata. Ce parere ai?

Oana Roman traverseaza o perioada excelenta atat din punct de vedere sentimental, cat si profesional si fizic.

Fosta prezentatoare tv are o firma de PR si organizari evenimente care ii merge din ce in ce mai bine, momentele cu fiica ei sunt minunate, sotul o sprijina in tot ceea ce face si, mai mult, a slabit cateva kilograme fara prea mare efort.

Ei bine, starea de spirit se reflecta si pe chipul vedetei. Oana nici nu mai are nevoie de machiaj, avand oricum un ten curat si luminos.

Spre deosebire de multe colege ale ei de breasla, unele poate mai tinere, altele "femei fatale", protagonista noastra nu se sfieste sa se lase pozata nefardata. Si nu ne surprinde, caci pe simpatica Oana o prinde de minune stilul natural.

"Nu ma culc niciodata inainte sa ma demachiez", a spus Oana



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Compatibilitati zodiacale in 2018. Doua zodii o vor lua de la zero in acest an karmic

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies