Oana Roman, schimbare INCREDIBILĂ de când ţine dietă şi face tratamente de slăbit! Uite cum arată şi cum se simte vedeta! “Mi-a plăcut de mine”

Oana Roman, schimbare INCREDIBILĂ de când ţine dietă şi face tratamente de slăbit! Uite cum arată şi cum se simte vedeta! “Mi-a plăcut de mine”
Oana Roman, schimbare INCREDIBILĂ de când ţine dietă şi face tratamente de slăbit! Uite cum arată şi cum se simte vedeta! “Mi-a plăcut de mine”

Oana Roman, schimbare uluitoare de când ţine dietă! Vezi cum arată şi cum se simte.

Oana Roman a fost destinatara multor răutăţi şi glume greu de tolerat de-a lungul timpului. Majoritatea atacurilor au avut ca ţinta kilogramele în plus ale fostei prezentatoare tv, iar aceasta a mărturisit ca s-a luptat cu depresia pentru că nu mai suporta "săgeţile" gratuite venite din toate părţile.

Ei bine, de ceva timp, pe tot globul se duc adevărate campanii menite să promoveze ideea ca frumuseţea nu inseamnă doar 90-60-90 şi ca urmaşele Evei rubensiene pot fi de asemenea modele sau manechine.

De curând însă, convinsă de un prieten foarte bun al ei, Mircea Brânzei, iubitul Denisei de la Bambi, specialistul în PR a luat decizia să slăbească cu ajutorul unor proceduri inovative ale unei clinici de remodelare corporală.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În plus, Oana ţine şi o dietă strictă, pe care i-au sugerat-o experţii clinicii respective.

Vedeta a mărturisit, de curând, că se simte mai bine ca niciodată de când şi-a schimbat radical meniul culinar şi a inclus in rutina ei zilnică nişte sucuri de detoxifiere de care este foarte mulţumită.

Interesant este că, deşi şi-a schimbat doar de câteva zile stilul de viaţă, Oana are un tonus excelent, arată foarte bine, iar la ultimul eveniment monden la care a participat a atras toate privirile şi a fost complimentată de toată lumea.

Asumată, vedeta a declarat că într-adevăr şi ei îi place cum arată şi cum se simte în ultima perioadă.

"Poate să zică cine o zice, orice! Mi-a plăcut mult de mine în seara asta, iar eu mă laud rar", a spus Oana Roman după ce a participat la petrecerea unei reviste cunoscute.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Draga mea fiica cea mare, nu vei sti niciodata...

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies