Oana Roman și Daniela Gyorfi, dezvăluiri surprinzătoare din viața de cuplu

Oana Roman și Daniela Gyorfi, dezvăluiri surprinzătoare din viața de cuplu
Oana Roman și Daniela Gyorfi, dezvăluiri surprinzătoare din viața de cuplu

Oana Roman, Daniela Gyofi și Adrian Niculescu au vorbit despre căsniciile lor în fața Cristinei Șișcanu.

Cristina Șișcanu i-a avut ca invitați pe Oana Roman, Daniela Gyorfi și pe Adrian Niculescu în live-ul de la WOWbiz.ro, iar cele trei vedete au vorbit despre viața lor de familie, despre cum se impart banii în cuplu, dar și despre ce probleme au.

”Pe mine mama m-a învățat acasă că banii nu trebuie să fie niciodată un scop în viață; banii sunt doar o uneală pentru a face diverse lucruri.

În momentul în care trăiești doar ca să faci bani, viața ta își pierde din valoare. Cred că în ultima vreme, oamenii aleargă doar după bani, neștiind ce să facă apoi cu ei”, a spus Oana Roman, precizând că deși nu a vrut niciodată să facă nici măcar un compromis, a reușit datorită profesiei sale pe care o face cu plăcere să aibă bani.

De altfel, Oana Roman care e recunoscută ca fiind extrem de sinceră în declarațiile sale a mărturisit că a fost criticată că și-a expus viața așa cum e ea, necosmetizată.

”Eu am fost sinceră și am spus și când am fost bolnavă, și când am avut probleme în căsnicie, și când nu am avut bani. După ce am născut și am fost bolnavă, un an nu am putut să muncesc. Și a fost o perioadă grea, în care am vândut tot ce am putut din casă, Marius a plecat în Anglia să muncească. Da, am spus atunci la televizor că nu am bani.
Că o duc greu. Lumea a înțeles că mă plângeam la televizor că nu am bani și azi îmi scriu unii că mă plângeam că o duc greu, dar acum mă duc în vacanță pe Coasta de Azur. Dar au trecut cinci ani de atunci”,
a spus Oana Roman. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pe de altă parte, Daniela Gyorfi a mărturisit că ea și George formează o echipă și pe plan personal, dar și profesional. ”George fiind impresarul meu, banii noștri intră în casă în mod egal. El face rost de spectacole, eu cânt. Munca este în echipă. Eu nu vreau vile și palate, vreau să câștig atâția bani cât să nu am grija zilei de mâine.

Nu există cupluri fără certuri, și noi spunem câteodată, gata, ne despărțim. El îmi spune că am gura mare. Avem și noi problemele noastre, dar suntem o familie unită”, a spus artista. 

 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Daniela Gyorfi a făcut și o dezvăluire din intimitatea familiei ei. ”Eu dorm doar cu Maria. Nu dorm niciodată cu George și asta pentru că el sforăie îngrozitor”, a spus Daniela Gyorfi. 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Camila Cabello și iubitul ei și-au spus adio

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies