Oana Roman şi Mihai Mitoşeru, mesaje dureroase după moartea medicului Abu Baker

Oana Roman şi Mihai Mitoşeru, mesaje dureroase după moartea medicului Abu Baker
Oana Roman şi Mihai Mitoşeru, mesaje dureroase după moartea medicului Abu Baker

Vestea morții medicului Abu Baker le-a şocat pe vedetele din România. Adriana Bahmuţeanu, Oana Roman si Mihai Mitoşeru au postat mesaje dureroase pe reţelele de socializare. 

Medicul Abu Baker, fratele ”Regelui Varicelor”, Mohammad Abu Baker – decedat în 2017-, s-a stins din viaţă, iar această veste a luat prin surprindere lumea mondenă. Anunțul morții sale a fost făcut chiar de Adriana Bahmuțeanu, într-o postare pe pagina sa de socializare.

"Drum bun în lumina, domnule doctor Abu Baker!!! Ai fost un om minunat și un medic extraordinar!!! Am ras, am plans împreună și am avut parte de cel mai bun tratament și cele mai bune sfaturi de la tine!!

Citeste si: Horoscop WEEKEND 6-7 aprilie 2019. Zile intense DUPĂ Luna Nouă de Vineri! Schimbă-te sau vei fi schimbat! Ce mai urmează?

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 7-13 aprilie. Surprize mari pentru patru zodii. Ei sunt cei mai norocoşi nativi în perioada următoare- previziuni pentru Kfetele.ro

Regret enorm ca ai plecat dintre noi atât de repede, atât de devreme și îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine!!!! Dumnezeu sa te odihnească!!! Condoleante familiei!!!", a scris ea pe Facebook.

Mihai Mitoșeru a postat un comentariu pe pagina Adrianei Bahmuțeanu, în care îşi exprimă regretul: ”Nu pot să cred!!! Un om extraordinar! Dumnezeu să-l odihnească”! De asemenea, Oana Roman a mărturisit cât a afectat-o vestea: ”Of, Doamne.

Incredibil. Mare păcat”.

Momentan, nu se cunosc mai multe detalii despre moartea medicului.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Doliu în lumea televiziunii! Prezentatorul TV Ron Sweed a murit

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies