Oana Sarbu si secretele siluetei ei! Artista are masurile de la 20 de ani!

Oana Sarbu si secretele siluetei ei! Artista are masurile de la 20 de ani!
Oana Sarbu si secretele siluetei ei! Artista are masurile de la 20 de ani!

Ajunsa la 49 de ani, Oana Sarbu continua sa isi sfideze varsta. Cu disciplina, sport si renuntand la carne, artista a reusit sa se mentina la aceeasi greutate corporala.

Oana Sarbu a ramas in amintirea multora dintre noi, eleva din seria filmelor “Liceenii”. Desi au trecut 3 decenii de la realizarea primului film de succes, Oana Sarbu a reusit sa-si pastreze silueta frumoasa si mina de om linistit si impacat pe deplin cu viata sa.

Inceputul a fost mai dificil, dar dupa ce si-a impus un stil de viata sanatos din care a exclus noptile nedormite, carnea si fainoasele si a inclus sportul, totul a mers din inertie.

“Mai pun 2-3 kilograme in plus, le mai dau jos. Am noroc cu parintii mei care sunt subtirei. Cred ca asta conteaza foarte mult, sa ai o gena buna. In plus, sunt disciplinata. Nu fac excese culinare, dorm bine si duc o viata echilibrata, lucru care conteaza. Fireste ca fac si sport, ma duc la sala, la masaj, yoga. Mai nou, merg la sala la Dinamo si mai trag de fiare, o data de doua ori pe saptamana.

In rest, am grija ce mananc. E important”, a declarat Oana Sarbu pentru Kfetele. 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cat de sexy este Diana Belbita de la Exatlon! Asa nu ai mai vazut-o pana acum: fotografii hot hot hot

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies