Oana Zăvoranu, despre moartea lui Răzvan Ciobanu: ”Era un om cu probleme emoționale”

Oana Zăvoranu, despre moartea lui Răzvan Ciobanu: ”Era un om cu probleme emoționale”
Oana Zăvoranu, despre moartea lui Răzvan Ciobanu: ”Era un om cu probleme emoționale”

Oana Zăvoranu a vorbit despre creatorul de modă Răzvan Ciobanu la TV.

Oana Zăvoranu a mărturisit că a vorbit doar de câteva ori cu el, dar chiar dacă nu erau apropiaţi, acesta a sunat-o si i-a cerut ajutorul.

Citeste si: Noapte de noapte simțea că se întâmplă ceva în dormitorul său, așa că a decis să monteze o cameră de supraveghere. A încremenit când a văzut ce se ridică din patul său

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

”Răzvan era un om controversat, eu îl cunoșteam…Mie îmi pare rău că sunt astăzi în postura părerologului, Răzvan era un om cu probleme emoționale. Eu ultima oară când am fost sunată de el, mesajul era: „Ajută-mă, am nevoie de un prieten”. Este cunoscută drama prin care a trecut acesta cu fostul iubit, însă cu siguranță sunt mulți care vor apărea…

Cert este un lucru, Răzvan era un om controversat, se știa că avea probleme cu drogurile, nu este exclusă nici o altercație cu clanuri.

Eu am fost căutată de el de multe ori în momente de disperare. Nu am fost prieteni. M-a sunat imediat după bătaia celebră cu fostul iubit, m-a rugat să vin la el. Nu eram atât de apropiați, adică cred că l-am văzut pe Răzvan de 5-6 ori în viața mea, eram mai mult cunoștințe, dar era clar o rugăminte de-ale lui de a veni, că era distrus. Nu m-am dus pentru că…i-am zis că nu vin, Doamne ferește vine ăla (fostul iubit, n.r.)
și se iscă un scandal”, a spus Oana Zăvoranu pentru un post de televiziune.

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Noapte de noapte simțea că se întâmplă ceva în dormitorul său, așa că a decis să monteze o cameră de supraveghere. A încremenit când a văzut ce se ridică din patul său

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies