Obiceiuri daunatoare care alunga oamenii (si ce sa facem in schimb)

Obiceiuri daunatoare care alunga oamenii (si ce sa facem in schimb)
Obiceiuri daunatoare care alunga oamenii (si ce sa facem in schimb)

Daca nu esti atenta la comportamentul tau, poti deprinde anumite obiceiuri care sunt amenintatoare pentru relatii la modul general.

Obiceiuri daunatoare care alunga oamenii (si ce sa facem in schimb). Daca nu esti atenta la comportamentul tau, poti deprinde anumite obiceiuri care sunt amenintatoare pentru relatii la modul general. Felul in care interactionezi cu cei din jurul tau te poate face sa pari atractiva ori neatractiva. Poti fi perceputa drept prietenoasa sau foarte rece, deschisa sau negativista pentru cei din jurul tau. Iata cateva trasaturi care alunga oamenii si ce sa faci ca sa gestionezi mai bine:

Obiceiuri daunatoare care alunga oamenii (si ce sa facem in schimb)
Obiceiuri daunatoare care alunga oamenii (si ce sa facem in schimb)[Sursa foto: PixaBay]

Suntem absorbiti de noi insine

Este ok sa te gandesti la tine si sa iti concentrezi viata asupra ta, pentru bunastarea ta. Asta nu inseamna insa ca trebuie sa ii neglijam complet pe cei din jurul nostru. In felul acesta, oamenii se vor indeparta de noi.

Ce e de facut: incearca sa te implicit activ in viata oamenilor din jurul tau si sa vorbesti mai putin despre evenimentele din viata ta.

O viata privata iti poate fi doar benefica si, pe langa asta, sa acorzi atentie celorlalti ii face sa se simta bine.   

Suntem nesiguri pe noi

Daca suntem in mod constant in cautare de validare exterioara, ori sfaturi pentru luarea deciziilor, este posibil sa ajungem in punctul in care nu mai inspiram incredere.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ce e de facut: incearca sa lucrezi mai mult cu tine; invata sa te iubesti pentru cine esti. Daca tu te iubesti pe tine, te vor iubi si cei din jurul tau.

Suntem invidiosi

Gelozia este un sentiment extrem de complicat care distruge relatii. In plus, in loc sa ne concentram pe noi si pe dezvoltarea noastra, stam concentrati pe ceilalti.

Ce e de facut: e timpul sa inveti recunostinta si sa o aduci in viata ta. Multumeste-ti pentru ceea ce ai si adu-ti aminte ca viata nu inseamna o competitie cu nimeni. E momentul sa traiesti cea mai buna viata posibila pentru tine si atat.

Obiceiuri daunatoare care alunga oamenii (si ce sa facem in schimb)
Obiceiuri daunatoare care alunga oamenii (si ce sa facem in schimb)[Sursa foto: PixaBay]

Ne victimizam

Este ok sa te descarci ocazional in fata celor mai bune prietene ale tale.

Totusi, sa joci rolul victimei in mod constant poate si un comportament respingator. Fiecare om are probleme insa asta nu inseamna ca trebuie sa ne plangem o viata pentru ce ni s-a intamplat.

Ce e de facut: cel mai sanatos lucru pe care poti sa il faci este sa gasesti puterea de a inchide capitolul dureros, sa inveti lectiile si sa mergi mai departe. Vindeca-ti ranile ca sa te poti bucura de prezent.

Citeste si: Nu uita sa fii mandra de tine… ai ajuns atat de departe

Citeste si: Agilitatea emotionala: cand pierzi controlul asupra emotiilor



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies