Obiceiuri nocive intr-o relatie! Fereste-te de ele

Obiceiuri nocive intr-o relatie! Fereste-te de ele
Obiceiuri nocive intr-o relatie! Fereste-te de ele

Viata de cuplu nu este deloc usoara si tu trebuie sa mentii pasiunea mereu aprinsa. Trebuie sa stii cum sa faci fata provocarilor si ce nu trebuie sa faci niciodata.

Dintre toate acestea, obiceiurile care pot dauna grav unei relatii ocupa un loc fruntas. Nu trebuie sa va transformati in doi straini care impart casa si cheltuielile.

Subjugarea celuilalt

Fie din nastere, fie antrenati in decursul existentei, unii oameni au o personalitate mai puternica decat altii ori sunt pur si simplu mai incapatanati. Undeva trebuie sa intervina compromisul, astfel incat cuvantul si parerea ambilor sa aiba aceeasi greutate.

In caz contrat, cel care domina risca sa se plictiseasca sau sa desconsidere un partener prea slab, iar cel dominat va ajunge in cele din urma sa acumuleze frustrari peste frustrari.

Izolarea

Un pericol ce pare sa-i pandeasca, in special pe cei aflati la inceputul convietuirii in doi. Cand va mutati impreuna si aveti in sfarsit cuibusorul vostru, parca va vine greu sa va deplasati pana in partea cealalta a orasului la o  intalnire cu amicii.
Este frumos cand traiesti dorinta de separare de restul pentru a te bucura de confort, intimitate, acasa la voi. Totodata, nu este exclus sa va treziti la un moment dat ca doriti sa beti un suc si nu mai aveti cu cine.

Dependenta financiara si sufleteasca

De fapt, dependenta de orice fel. Legatura, chimia dintre doi indragostiti este cumva un miracol. Sa iti intalnesti sufletul pereche este poate cel mai frumos lucru care se poate intampla in viata.
O dependenta puternica are sanse sa dea nastere unor experiente urate: gelozie exacerbata, ratarea unor momente importante de dragul de a-i fi in permanenta in preajma iubitei/ iubitului, dificultate in descoperirea acelui eu interior si multe altele.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sursa



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Georgiana Lobonț despre momentele de cumpănă din familie și gestionarea lor. „Nu vedem doar roz! Sunt unele lucruri care trebuie ținute acasă!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies