Obsesii de sezon: beach body, riscuri și pași pentru a-l obține, dezvăluite de antrenorul personal Florin Cujbă

Obsesii de sezon: beach body, riscuri și pași pentru a-l obține,  dezvăluite de antrenorul personal Florin Cujbă
Obsesii de sezon: beach body, riscuri și pași pentru a-l obține, dezvăluite de antrenorul personal Florin Cujbă

Odată cu apropierea verii, toată lumea devine din ce în ce mai preocupată de felul în care arată și, implicit, se gândește la metode-cheie prin care ar putea obține într-un timp cât mai scurt mult visatul beach body.

Antrenorul personal Florin Cujbă atrage însă atenția că orice încercare de a îngrășa porcul în ajun va avea repercusiuni asupra sănătății. „Am fost, sunt și voi rămâne adeptul echilibrului. Putem obține însă rezultate într-un timp scurt doar cu o disciplină de fier și o alimentație adaptată. Vorbim despre niște decizii radicale, cu urmări asupra sănătății. Nu e bine să fim radicali”, precizează antrenorul personal.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru a doua jumătate a lunii MAI 2019. Urmează o perioadă de vis pentru trei zodii. Vor avea un viitor strălucit- previziuni complete pentru Kfetele.ro

Pentru cei care vor neapărat să obțină rezultate vizibile în doar două luni, care să îi motiveze astfel încât să continue ritmul, Florin Cujbă are următoarea propunere: „e necesar să avem cel puțin 6 săptămâni de slăbire, apoi continuăm 2 săptămâni cu o ușoară pompare a musculaturii și odihnirea ei pentru a arăta bine. Foarte atenți trebuie să fim la tot stilul de viață în aceste două luni, nu trebuie să facem greșeli.

O noapte pierdută ne trage înapoi și avem nevoie de o săptămână pentru a recupera. Trebuie să ne odihnim bine pentru a ajuta organismul să răspundă la acest stres”, declară antrenorul personal.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Rezultatele motivante pot fi obținute doar dacă alimentația este și ea una riguroasă.

„Trebuie să evităm carbohidrații cu eliberare rapidă, dulciurile, sucurile, mesele în cantități mari și fără nutrienți. În perioadele de acest fel, consumul este foarte mare atât pentru sistemul nervos central, cât și pentru organe. Trebuie să le hrănim foarte bine și să ne odihnim excelent pentru a compensa stresul antrenamentelor dure”, continuă Florin Cujbă.

Rolul unui antrenor personal în această perioadă este unul cheie, deoarece priceperea și expertiza lui contribuie în mod clar la obținerea unor rezultate concrete, obținute prin metode corecte.

„Un program de fitness nu este bazat pe ședințe și atât. Abordarea mea este amplă pentru că știu că un antrenor bun trebuie să reușească să aducă sprijin în patru arii importante: sănătate mentală, alimentație, refacere și antrenament. Rămânând la subiect, pentru două luni propun 4-5 antrenamente pe săptămână, iar în weekend doar un ușor cardio. Sesiuni de stretching și masaje”, spune Florin Cujbă.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Deși ora petrecută alături de un antrenor personal pune baze solide, cele 23 în care el nu este prezent în viața celor care își doresc să obțină un corp de vis fac de fapt diferența. „Regula 23/7 este o regulă pe care o aplic clienților mei. Lucrurile pe care le faci în cele 23 de ore în care nu ești la antrenament te vor duce la corpul și la viața la care visezi.

Avem nevoie de 4 până la 6 luni pentru a ajunge unde ne dorim. Disciplina în schimb trebuie să fie una de fier”, reamintește antrenorul personal Florin Cujbă.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

O actriţă de 28 de ani a murit, după ce a fost lovită de două maşini pe autostrada

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Cum să ţii dieta cu castraveţi! Scapă de 10 kilograme în doar două săptămâni

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies