Ochi de sirenă. Descoperă cel mai nou trend de machiaj plin de magie și strălucire!

ochi de sirena
Ochi de sirenă

Ultimele trenduri în materie de machiaj sunt excelente pentru majoritatea tipurilor de ten. Unul dintre acestea este machiajul cu ochi de sirenă, un stil de machiaj la modă, stylish și ușor de realizat!

Descoperă în rândurile de mai jos cum poți face acest stil de machiaj, dar și sfaturile oferite de make-up artistul Ana Cucuta, în privința modului în care trebuie să realizezi acest machiaj extrem de râvnit!

Pregătirea pielii

Înainte de orice proces de aplicare a machiajului, tenul nostru trebuie să fie pregătit. Acest lucru înseamnă că acesta trebuie curățat și hidratat într-un mod optim, astfel încât machiajul să se așeze uniform și să reziste cât mai mult.

Este esențial să folosești un gel de curățare, un ser cu acid hialuronic și o cremă hidratantă. De asemenea, nu uita de crema cu factor de protecție!

Bază de machiaj pentru față

ochi de sirena machiaj
Machiaj stil ochi de sirenă[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Cum scapi de porii dilatați în 3 pași simpli

Următorul pas pe care trebuie să îl urmezi este folosirea unui primer potrivit tipului tău de piele.

În acest mod, machiajul va arăta mai luminos și va rezista o perioadă mai lungă de timp.

Fiind un machiaj ideal pentru zilele de vară, tenul trebuie să aibă un aspect cât mai natural. De aceea, poți să înlocuiești pudra bronzantă cu un iluminator strălucitor sau cu un blush, potrivit tenului tău.

„Fața ar trebui să rămână cât mai naturală, să folosim iluminatoare lichide, să punem doar pe pomeți, în zonele înalte.

Pentru un machiaj lejer, nu trebuie să încărcăm tenul așa mult.”, a explicat make-up artistul.

Aplicarea bazei pentru pleoape

Vedeta acestui machiaj este modul în care ne jucăm cu ochii. Așadar, pentru ca tușul și culorile să se așeze într-un mod corect, folosește o bază pentru pleoape.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 

Culoarea de bază

cum sa iti faci ochi de sirena
Cum să îți faci ochi de sirenă[Sursa foto: Freepik]

 

Pentru acest machiaj, este nevoie de o culoare cât mai naturală a fardului, deoarece tușul va fi cel care este spectaculos. Așadar, poți să optezi pentru un iluminator deschis, sau chiar pentru nuanțe nude.  

„Colorăm puțin baza genelor la colțul exterior. Apoi, trebuie să marcăm unghiul intern și ne trebuie o altă pensulă extrem de subțire.

Ne uităm drept în față, în oglindă și apoi trebuie să punem culoare și la interior, pentru că o culoare închisă la interior, pe linia liberă a pleoapei, va face privirea mai misterioasă.”, a declarat Ana Cucuta.

Eyeliner seducător

machiaj ochi de sirena
Machiaj ochi de sirenă[Sursa foto: Freepik]

Citește și: Machiaj pentru vară. Ghid complet de machiaj pentru o apariție impecabilă în sezonul cald!

Machiajul cu ochi de sirenă presupune o linie a tușului extrem de precisă, subțire și alungită. De asemenea, pensula este extrem de importantă, deoarece aceasta trebuie să fie cât mai subțire și de preferat, din păr natural. În cazul în care nu îți dorești să folosești tuș, poți opta pentru un fard negru sau maro. Acest machiaj poate fi purtat și la un festival, deci poți combina diverse culori.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Este un trend de tuș foarte drept, subțire, extrem de alungit și cu genele trase foarte mult spre exterior. Trebuie să folosim un tuș gel, deoarece este mai ușor de lucrat cu el, pentru că alunecă mai bine. El fiind extrem de subțire, avem nevoie de o precizie foarte mare. Este foarte important ca pensula să fie foarte subțire.”, a explicat specialistul în machiaj.

Sublinierea ochilor

ochi de sirena look
Look ochi de sirenă[Sursa foto: Freepik]

Chiar și rimelul joacă un rol esențial în acest stil de machiaj, fiind puțin atipic față de alte machiaje, cu care suntem obișnuite. Specialistul în machiaj a explicat faptul că aplicarea rimelului trebuie făcută dinspre interior spre exterior, pentru a oferi un efect alungit și misterios al privirii.

„Ce este foarte important la acest stil de machiaj este felul în care aplicăm mascara. Nu mai aplicăm ca în mod normal, de la baza genelor și ridicăm către sus, ci aplicăm pe ele și le tragem direct către exterior.”, a explicat Ana Cucuta.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Machiaj de seară pas cu pas. Cum să realizezi un machiaj de seară perfect pentru evenimente speciale și ieșiri în oraș!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies