“Ochii din umbră” dă startul noului sezon, duminică, de la ora 22:00, la Kanal D: “O căsătorie la distanţă”

“Ochii din umbră” dă startul noului sezon, duminică, de la ora 22:00, la Kanal D: “O căsătorie la distanţă”
“Ochii din umbră” dă startul noului sezon, duminică, de la ora 22:00, la Kanal D: “O căsătorie la distanţă”

Ernest, prezentatorul emisiunii, revine in casele telespectatorilor cu fascinante povesti de viata, cu intamplari neobisnuite din vietile oamenilor obisnuiti, dar si cu situatii incredibile tesute in jurul unor povesti amoroase, intestate de intrigi, inselaciuni sau tradare.

“O căsătorie la distanţă”

“Va multumim ca de opt ani ne sunteti alaturi. Va promit ca si in acest noul sezon va oferim povesti de viata care va vor pune pe ganduri. Noul sezon va aduce in casele dumneavoastra iubiri tradate, intamplari in care fiecare dintre noi se poate regasi si, de ce nu, situatii incredibile din care veti avea, cu siguranta, ceva de invatat”, spune Ernest.

Citeste si: Finala “Bravo, ai stil!” va fi difuzata sambata, 29 iunie, la ora 22:00. Castigatoarea sezonului cinci va fi anuntata in direct!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Editia de debut a noului sezon, care se va difuza duminica, de la ora 22:00, ofera povestea unui roman plecat la munca in strainatate.

Cum saracia este principalul factor care-i determina pe tineri sa plece din tara, si in acest caz, personajele implicate in poveste vor trece prin situatii limita, prin momente incredibile, in care infidelitatea este cuvantul de ordine.

Ce se intampla atunci cand un sot, tata sau fiu pleaca departe de familia lui? Cine poarta de grija celor ramasi acasa si mai ales, ce se intampla cu o casnicie <la distanta> aflam duminica, de la ora 22:00, in noul sezon “Ochii din umbra”, la Kanal D.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

HOROSCOP Camelia Pătrășcanu până duminică. Începe fericirea pentru trei zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies