Ocupatia de seara a lui Catalin Cazacu, in timpul saptamanii. Vedeta lanseaza o provocare usturatoare pentru doi concurenti de la “Cash Taxi”!

Ocupatia de seara a  lui Catalin Cazacu, in timpul saptamanii. Vedeta lanseaza o provocare usturatoare pentru doi concurenti de la “Cash Taxi”!
Ocupatia de seara a lui Catalin Cazacu, in timpul saptamanii. Vedeta lanseaza o provocare usturatoare pentru doi concurenti de la “Cash Taxi”!

De luni pana vineri, de la 22:30, Catalin Cazacu este cel mai simpatic si generos sofer de taxi din Romania. Prezentatorul imparte cu generozitate sume de bani consistente clientilor care ocupa locul din spate din autoturism si care raspund corect intrebarilor acestuia.

In editia din aceasta seara, difuzata incepand cu ora 22:30, pentru a le veni in ajutor concurentilor, Catalin Cazacu lanseaza una dintre cele mai dure provocari de la “Cash Taxi” pentru doi tineri care deschid portiera taxi-ului.

 “Pentru ca imi este drag de voi si nu vreau sa va cobor din masina, va spun in felul urmator: daca raspundeti afirmativ unei provocari pe care o voi lansa, puteti sa va recuperati o viata”, spune prezentatorul. 

Dornici de a-si recupera una dintre cele trei vieti pe care le au la dispozitie pe parcursul cursei, cei doi tineri nu stau prea mult pe ganduri si raspund afirmativ provocarii, care se anunta a fi una dificila.

“O sa opresc la primul restaurant care imi va fi in drumul meu spre destinatia voastra finala, voi veti cobori  din masina, intrati in restaurant si de la orice persoana din local, trebuie sa cereti un leu”, suna proba pe care trebuie sa o treaca cu brio cei doi.

Daca au reusit cei doi tineri sa duca la bun sfarsit provocarea lansata de Catalin Cazacu si care a fost reactia celor din restaurant veti putea afla urmarind editia de astazi a show-ului “Cash Taxi”, difuzata la ora 22:30, la Kanal D!



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Kanal D, lider incontestabil în audiențe cu Știrile Kanal D de la ora 12:00, prezentate de Cristina Dorobanțu #Ediția de prânz a Știrilor Kanal D a plasat statia pe primul loc, pe toate targeturile monitorizate

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Sfatul zilei din 20 septembrie 2024: Este important să rămâi calm și echilibrat!

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies