Otilia Bilionera, prima reacție despre presupusul divorț de Hamude: „Nu îmi place să îmi îngrădească nimeni această libertate”

Otilia Bilionera
Otilia Bilionera a vorbit despre sotul ei

Ce spune Otilia Bilionera despre partenerul său de viață, dar și despre zvonurile conform cărora ar fi divorțat.

După ce s-a zvonit că Otilia Bilionera și partenerul său de viață și-au spus adio, artista a decis să spună ce se întâmplă în relația sa.
Deși în trecut a spus că a fost o ceremonie cu Hamude, Otilia Bilionera a dezvăluit acum că nu este o căsătorie cu acte, deci, prin urmare, nu poate fi vorba despre un divorț. În plus, potrivit declarațiilor sale, Otilia Bilionera nu a spus cu subiect și predicat dacă mai este cu partenerul său, cu care este de mai bine de trei ani.

„În primul rând, nu sunt căsătorită și nici nu intenționez să mă căsătoresc, în viitorul apropiat. Au existat o cerere în căsătorie și o ceremonie restrânsă, în religia lui, fără acte. Nimic oficial. Ceva simbolic. Nu suntem despărțiți, însă el este un om căruia nu îi place să fie în lumina reflectoarelor, drept urmare, de fiecare dată când apare presa sau vreo televiziune, preferă să nu mă însoțească.

Separat de asta, eu sunt o persoană liberă și, în orice relație aș fi, cu el sau cu altcineva, nu îmi place să îmi îngrădească nimeni această libertate”, a dezvăluit Otilia Bilionera pentru viva.ro.

Cât despre copii, Otilia Bilionera consideră că acest subiect este unul sensibil, iar fiecare femeie poate alege dacă își dorește sau un un copil, dar și momentul în care va face un copil.

Otilia Bilionera
Otilia Bilionera, ceruta de sotie de ziua ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Otilia Bilionera, declarații despre nuntă: "Anul ăsta i-am promis..."

 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

''Nu cred că este o regulă ca toate femeile să aibă copii sau, la 30 de ani, să își pună problema că a cam venit momentul să se gândească serios la a face copii.

Nu mi se pare normal să existe o astfel de presiune pe femei. Fiecare este liberă să aleagă dacă vrea să aibă copii sau nu. În plus, poate fi o discuție extrem de sensibilă pentru multe femei'', a mai declarat ea.

Otilia Bilionera, cerută în căsătorie de ziua ei

În cadrul unui interviu, Otilia Bilionera a povestit cum a fost ziua în care au spus „Da” în fața lui Dumnezeu.

 

Aceasta a fost cerută în căsătorie pe 13 iunie 2019, ziua în când a împlinit 27 de ani. 

 

„Eram în Turcia și el mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim religios? Și ne-am căsătorit la o moschee, mi-am păstrat religia. Da, se poate (…). El este jumătate arab, jumătate român. Mai mult decât atât: mama lui este moldoveancă, la fel ca mine; combinația perfectă.

Da, și este o femeie superbă, nu am cuvinte.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

 

Da, a fost cununia religioasă. Din punctul meu de vedere, nu contează, că avem același Dumnezeu, adic tot în fața Lui Dumnezeu am făcut-o, chiar dacă n-a fost făcută în tradițiile noastre.

Citeste si: Cine este OTILIA BILIONERA. „De mică mi-am dorit să fiu cântăreață, dansam în fața oglinzii cu spray-ul”

A fost imamul, așa se numește preotul la ei. A fost puțin amuzant, adică, eu neavând contact. Te pune la început să spui o sumă de bani, în caz că peste un anumit timp veți divorța – bine, ei nu încurajează divorțul (…) – ca să ai trei luni cu ce să te descurci.

Eu trebuia să aleg o sumă. M-am gândit eu, așa, și am zis să nu fiu nesimțită. Mă gândeam (…) am zis vreo 5.000 de euro. Preotul a zis că: «Nu, este prea mult. Fetele cuminți cer mai puțin». Și nu a vrut, a vrut doar să scad cât mai mult! Până la urmă, a rămas la 3.000 de euro. (…). Vrem să facem două nunți: una moldovenească, una arăbească, să mulțumim pe toată lumea” a declarat Otilia Bilionera în cadrul unui interviu.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies