Oltin s-a accidentat sau a simulat? Diana Bulimar a dat din casa: "Nu ne-a spus de aceasta afectiune. Cine stie ce este in mintea lui"

Oltin s-a accidentat sau a simulat? Diana Bulimar a dat din casa:
Oltin s-a accidentat sau a simulat? Diana Bulimar a dat din casa: "Nu ne-a spus de aceasta afectiune. Cine stie ce este in mintea lui"

 

 

Accidentarea lui Oltin din editia Exatlon 2 aprilie a starnit numeroase controverse. Fanii emisiunii il acuza ca a simulat ranirea pentru a nu mai trage echipa in jos. 

 

 

 

Diana Bulimar si Anca Surdu, Faimoasele care au fost alaturi de el in competitie, considera ca Oltin a fost sincer, insa sunt de parere ca nu este pregatit fizic pentru Exatlon. 

 

 

"Este un om bun, nu are o intentie sa mimeze. El este constient ca ne trage in jos si ca nu este locul lui acolo. El nu s-a uitat la emisiune, nu stia. El nu ne-a spus de aceasta afectiune. Cine stie ce este in mintea lui", a spus Bulimar. 

 

"Eu cred ca este sincer, ca are problema aia.

Cred ca si-a depasit niste limite si se simte", a spus Anca Surdu. 

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Exatlon 2 aprilie. Discutie aprinsa intre Giani Kirita si Vladimir Draghia! Au dat cartile pe fata, la trei luni de Exatlon

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Exatlon 2 aprilie. Geanina, despre cea mai mare dezamagire de la Exatlon: "Nu cred ca trebuie sa se ajunga la injurii" - Ce s-a intamplat inca din prima ei zi

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies