Omleta cu turmeric, rosii si ceapa! Idee pentru un mic dejun rapid si delicios

Omleta cu turmeric, rosii si ceapa! Idee pentru un mic dejun rapid si delicios
Omleta cu turmeric, rosii si ceapa! Idee pentru un mic dejun rapid si delicios

Proteinele consumate la micul dejun iti vor da energie, nu iti vor creste insulina si iti mentin senzatia de satietate pana la prima gustare a zilei sau chiar pana la pranz.

Omleta cu turmeric, rosii si ceapa

Ingrediente- 2 portii
4 oua mari
3/8 lingurita sare
o lingura ulei masline
1/4 lingurita seminte mustar
1/8 lingurita turmeric
2 cepe verzi, taiate fin
50 grame rosii taiate cubulete
ploaie de piper negru

Mod de preparare
Bate ouale peste care adaugi sarea.
Incalzeste uleiul intr-o tigaie antiaderenta pe temperatura medie.

Adauga semintele de mustar si turmericul, lasa-le pe foc timp de 30 de secunde pana cand semintele se sparg, amestecand frecvent.
Adauga si ceapa, mai lasa-le 30 de secunde sau pana cand se inmoaie, amestecand frecvent. Adauga rosiile, gateste timp de 1 minut sau pana cand sunt moi, amestecand frecvent.

Adauga si ouale in tigaie. Lasa-le pana cand marginile se intaresc (cam doua minute). Foloseste-te de o spatula pentru margini si inclina tigaia pana cand partea de omleta nefacuta intra in contact cu tigaia.


Repeta procedura si pe cealalta parte. Continua prepararea pana cand centrul se patrunde (inca vreo 2 minute). Dezlipeste omleta cu o spatula si impaturaste-o in doua. Pune omleta cu atentie pe o farfurie. Taie omleta in jumatate si adauga piperul negru.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Sursa



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies