OMS, măsuri urgente din cauza noilor tulpini ale COVID-19!

oms noi tulpini de covid
OMS face anunțuri îngrijorătoare cu privire la noile tulpini de COVID-19

Noile tulpini ale COVID-19 stârnesc îngrijorare în rândul Comitetului de Urgență al OMS. Ce măsuri de prevenție recomandă specialiștii?

Reprezentanții OMS sunt extrem de îngrijorați din cauza noilor tulpini ale COVID-19, dat fiind faptul că măsurile de prevenție sunt ineficiente. 

Reprezentanții OMS, îngrijorați din cauza COVID-19

Noile tulpini ale COVID-19 fac ravagii în întreaga lume. Reprezentanții OMS sunt îngrijorați din cauza tulpinii de COVID-19 apărută în Amazonia braziliană.

Reprezentanții OMS se vor întruni mai devreme cu două săptămâni din cauza noilor tulpini ale COVID-19 care fac probleme în mai multe orașe din lume.

Citeste si: Alexandru Rafila, anunț despre redeschiderea școlilor: "Școlile nu trebuiau să se închidă..."

Noile tulpini ale COVID-19 necesită atenție imediată, de aceea directorul general a decis ca întrunirea să aibă loc mai devreme decât în mod normal.

noi tulpini covid 19
noile tulpini ale COVID-19 fac ravagii în continuare[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Recomandările OMS se vor publica după întâlnirea din data de 14 ianuarie. Comitetul a decis ca după întâlnirea din 30 ianuarie 2020 să fie declarată urgență de sănătate publică la nivel internațional, din cauza COVID-19. 

Tulpinile britanică și sud-africană ale COVID-19 sunt existente deja în aproximativ cincizeci de țări, iar restricțiile impuse nu mai fac față pandemiei care nu se mai sfârșește.

Citeste si: Sorin Cîmpeanu, anunț important despre examenele naționale: "Vom face tot posibilul ca..."

În aproximativ 50 de țări a fost descoperită tulpina de COVID-19 descoperită în Marea Britanie, iar în 20 de țări este deja existentă tulpina sud-africană. A treia mutație din Amazonia braziliană este deja analizată.

covid 19 noi tulpini
noile tulpini ale COVID-19 stârnesc îngrijorare la OMS[Sursa foto: PixaBay]

“Este vorba despre a înţelege originile pandemiei, nu de a găsi un responsabil.

Este vorba despre găsirea răspunsurilor ştiinţifice la confruntarea dintre om şi animal. Căutăm răspunsuri, nu vinovaţi sau acuzaţi. Este o necesitate absolută.”, a spus directorul OMS. 

“Aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm îndeaproape cu omologii noştri chinezi în cadrul acestei misiuni critice de identificare a sursei virusului şi a căii sale de pătrundere la populaţia umană”, a scris pe rețelele de socializare Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul OMS.

Alexandru Rafila, despre vaccinul anti-COVID-19

„Dacă apare o reacție adversă ea poate fi raportată, este un sistem pus la punct de Institutul Național de Sănătate Publică. Orice reacție adversă poate fi raportată în acel sistem, deci fiecare persoană poate să o raporteze.

Discutăm și despre cea de-a doua doză, care trebuie să fie făcută la un interval minim de 21 de zile, iar această programare pentru doza a doua cred că se va face automat după vaccinarea cu prima doză”, a declarat Alexandru Rafila.

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine răspunde pentru efectele adverse provocate de vaccinul anticoronavirus? Valeriu Gheorghiță rupe tăcerea

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies