„Omul când te simte că pari slab e în stare să te jignească, să te pună la pământ.” Ce își reproșează Lidia Fecioru

„Omul când te simte că pari slab e în stare să te jignească, să te pună la pământ.” Ce își reproșează Lidia Fecioru
„Omul când te simte că pari slab e în stare să te jignească, să te pună la pământ.” Ce își reproșează Lidia Fecioru

Lidia Fecioru a vorbit despre cel mai mare defect al său.

Lidia Fecioru  este cunoscută drept unul dintre cei mai apreciați bioenergoterapeuți din România. Aceasta a devenit celebră prin prisma emisiunilor la care participă, oferind sfaturi prețioase. Chiar dacă din punct de vedere profesional s-a bucurat de un real succes, viața Lidiei Fecioru a fost marcată de o serie de evenimente neplăcute.

Din punct de vedere personal,  Lidia Fecioru este divorțată, are doi copii și a trecut de-a lungul vieții prin trei divorțuri.

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D, Lidia Fecioru a dezvăluit ce își reproșează singură și care consideră că este cel mai mare regret al său.

Citește și: „Eu sunt adepta relațiilor normale. Geloși sunt oameni care nu au încredere în ei, nu că am eu stea în frunte.” De ce nu și-a refăcut viața Lidia Fecioru după divorț, deși a fost cerută în căsătorie

 Ce își reproșează Lidia Fecioru?
Lidia Fecioru[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „Doamne, cu ce monstru am trăit eu până acum! N-am divorțat că m-a înșelat, am divorțat că era gelos.” Lidia Fecioru a vorbit deschis despre divorțul său

Lidia Fecioru, despre încrederea în oameni

 Ce își reproșează Lidia Fecioru?
Lidia Fecioru[Sursa foto: Facebook]

Bioenergoterapeuta consideră că încrederea sa în oameni este cel mai mare defect. Lidia Fecioru  vede acest lucru ca pe o slăbiciune, mărturisind că oricât de mult și-ar dori, nu poate să își inhide emoțiile sale puternice și să se despartă de această latură umană.

Denise Rifai: „Ce vă reproșați?”

Lidia Fecioru: Că încă am o încredere oarbă în oameni.”

Denise Rifai: „Cel mai mare defect care ar fi?”

Lidia Fecioru: „Orice lucru poate fi socotit ca un defect al omului, dar eu nu îl pot socoti ca un defect. Eu nu pot să spun că tu sau alții sau eu avem defect. Avem neșlefuiri până la capăt. Acum cred că le-am cam șlefuit eu așa, dar mai am.

Am încredere în oameni și asta nu pot să o schimb pentru că am partea umană din mine care e acolo. Eu pot lăcrima auzind imnul statului. Încă am emoțiile astea și nu le pot șlefui să nu le am. Ar trebui să le avem, dar să nu le afișăm pentru că părem slabi și nu e bine. Omul când te simte că pari slab e în stare să te jignească, să te pună la pământ.
”, a spus Lidia Fecioru în cadrul emisiunii lui Denise Rifai.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„A fost un dezastru. Cine e ăsta? Ce a fost în mintea voastră?” Ce a spus Dan Bittman despre Gabriel Cotabiță

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies