Online sau la colt de strada? Afla cum e mai bine sa comanzi flori persoanei dragi

Online sau la colt de strada? Afla cum e mai bine sa comanzi flori persoanei dragi
Online sau la colt de strada? Afla cum e mai bine sa comanzi flori persoanei dragi

A trecut ceva timp de cand i-ai facut o surpriza placuta iubitei, mamei tale sau unei femei importante din viata ta? Poate fi chiar femeia pe care incerci sa o seduci. Ce e clar insa, e ca buchetele de flori te ajuta sa mergi intotdeauna la sigur cand vine vorba de surprize.

Dar ce te faci cand ai de terminat zece mii de chestii incepute la serviciu, vizite de facut si catei de plimbat? Primul gand ar fi sa iei flori de la colt de strada in timp ce iti plimbi cainele.

Dar stai! Din experienta proprie, cadourile facute pe graba nu sunt cele mai reusite.

Ca sa eviti astfel de situatii si sa fii multumit ca ai facut o treaba excelenta, iti recomand sa te uiti si la alternativa: florariile online.

In continuare, poti citit cinci motive pentru care floraria online bate floraria din statia de autobuz sau pe cea din intersectie, colt de strada si alte minunatii de gherete.

 

  1. Buchetul va fi pregatit de un profesionist

Florariile online se mandresc cu oameni acreditati in crearea de aranjamente florale. Da! Chiar daca nu ai fi crezut, oamenii fac studii pentru a invata cum sa creeze un buchet de trandafiri care sa te dea pe spate.

Aranjarea florilor in buchet este o arta: trebuie sa mixezi culori, texturi, forme, si nu in ultimul rand, semnificatii.

Pentru ca orice specie de floare reprezinta ceva pentru fiecare om in parte, cel care pregateste buchetul trebuie sa aiba o cunoastere aparte a felului in care aduce laolalta mai multe de specii de flori precum lalele, bujori, frezii sau orhidee.

Iar intreaga cunoastere a unui astfel de specialist se imbina perfect cu o marfa bine ingrijita: florile sunt proaspete, depozitate la o temperatura optima si prelucrate pe loc.

 

  1. Salvezi timp: livrare in maxim trei ore de la comanda

Comandand de la o florarie online, poti primi florile direct acasa, la birou sau le poti livra persoanei dragi. Oricare varianta de livrare se va efectua in doar trei ore de la comanda.

Adu-ti aminte doar cand ai cumparat ultimul buchet de flori de la floraria din piata.

Drumul pana acolo, negocierea cu florareasa plictisita sau care vrea sa te faca, drumul inapoi acasa...toate astea consuma timp si energie.

Comandand online, poti sa te lasi pe mana unor specialisti care se vor ocupa de toate aspectele experientei: creatia, livrarea, plata si serviciile de asistenta.

 

  1. Ai dreptul sa refuzi o comanda si sa obtii ce iti doresti cu adevarat

Pentru ca esti client, vei fi tratat foarte bine de angajatii unei florarii online.

Cel mai probabil, strategia lor de marketing si vanzari este sa te pretuiasca si sa iti ofere o experienta de cumparare placuta.

Nu se vor da in laturi din a-ti oferi ce iti doresti cu adevarat. In schimb, la floraria din strada, e posibil sa fii nevoit sa ii zici tu vanzatorului sau vanzatoarei sa nu iti puna folie sau ata rosie cu sclipici. E imposibil sa educi prostul gust in cele cateva minute in care cumperi acel buchet de flori.

 

  1. Ai parte de asistenta telefonica, pe email sau chat

Fiindca nu ne-am nascut cu totii specialisti in a crea buchete de flori, am putea sa ne lasam cu incredere pe mana celor care isi stiu marfa si meseria. De cele mai multe ori, florariile online au persoane special angajate sa raspunda la telefon tuturor intrebarilor.

Persoana repsonsabila de relatiile cu clientii te poate indruma catre alegerea unui buchet care se incadreaza in bugetul tau. Mai mult, te va ghida inspre alegerea florilor in functie de ocazie, buget si, foarte important, persoana careia i le vei face cadou.

 

  1. Platesti rapid si simplu

In ziua de azi, se cam plateste peste tot cu cardul. Oamenii nu mai umbla cu cash ca pe vremuri, caci banii sunt murdari (la propriu) si se pot pierde usor. E mult mai convenabil sa folosesti un card contactless.

Floraria online te rezolva din punctul asta de vedere. Poti plati online, introducand datele cardului tau in pagina securizata a unui procesator de plati.  In niciun caz nu mai esti nevoit sa cauti bancomatul bancii tale pentru a nu plati comisioane mari la retragere.

In final, sper ca ati descoperit ceva nou si util care va poate face viata mai usoara atunci cand vine vorba de a oferi flori cuiva drag. Astea fiind spuse, pe cand urmatoarea surpriza facuta unei persoane dragi?

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Alimentul asta e moarte curata! Ramane nedigerat in stomac si doua ore!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies