Ora nasterii traseaza destinul copilului tau

Ora nasterii traseaza destinul copilului tau
Ora nasterii traseaza destinul copilului tau

Dacă zodia în care se naşte un copil poate spune câte în lună şi în stele, despre cum va fi, ce carieră va avea, ce defecte, ce va aprecia, şi ce nu va aprecia, la cei din jur.

Dacă horoscopul lui poate spune cum şi cât iubeşte, ce calităţi îl face unic şi de neegalat, atunci chiar şi ora la care vine pe lume un copil, viitorul adult, poate spune detalii importante despre ceea ce urmează în viaţa lui acum, dar şi mai târziu.

Astrologii susţin că, ora la care ai devenit mamă, poate influenţa decisiv norocul pe care îl va resimţi (sau nu) copilul tău.  Şi nu doar atât, căci tot specialiştii în domeniul Astrologiei, spun că ora la care vine pe lume un copil, poate influenţa la fel de tare şi personalitatea bebeluşului sau comportamentul acestuia. Mama trebuie să reţină ora naşterii, pentru că, imediat după evemimentul fericit, va avea oportunitatea de a vedea şi simţi toate aceste informaţii furnizate de ora la care l-a adus pe lume.

Orele 1-3. Va fi foarte activ noaptea, va dormi puţin pe timp de noapte, iar asta va produce schimbări şi mai mari în viaţa mamei. Atunci când va creşte, copilul va fi foarte inteligent, harnic şi ascultător.

Orele 3-5. Va fi foarte timid, dar va face numai ce vrea, numai cum vrea el ca să se simtă bine, în siguranţă.

Curios din fire, va trebui să stai numai cu ochii pe el, căci cine ştie ce îi mai trezeşte interesul.

Orele 5-7. Va fi ceva mai alintat, dar şi răsplătit cu multă iubire şi tot ce îşi doreşte de la mama. dar şi de la tata. Viitorul îi poate fi asigurat dacă va ocupa funcţii de conducere – e născut pentru asta.

Orele 7-9. Va şti cum să se impună, cum să atragă atenţia imediat ce îşi face apariţia pe undeva. Şansa îi va surâde, asigurându-i un confort financiar la care alţii doar visează.

Orele 9 -11. Se va face remancar prin sensibilitate, senzualitate, dar nici la capitolul inteligenţă nu va sta deloc rău. Toate aceste atuuri îl vor ajuta să ajungă acolo unde îşi propune.

Va avea o carieră de succes în domeniul frumuseţii, în modă sau arta.

Orele 11- 13 .  Se va impune şi va riposta de fiecare dată când nu primeşte ceea ce vrea. Va avea tendinţa să exagereze şi să nu ştie când să se oprească. Nu e chiar uşor, dar va trebui ţinut în frâu, folosindu-te uneori de stricteţe, mămico.

Orele 13-15 .  Aparenţele înşală.

Va fi ascultător, dar întotdeauna va avea de partea sa câte un atuu, pe care îl va folosi doar când va simţi că are nevoie pentru a obţine ceea ce visează.

Orele 15-17.  Cu greu vei face faţă cerinţelor lui. Va avea înclinaţie, dar şi dorinţa să trăiască în puf. În viitor, fii fără grijă, căci va munci pentru fiecare leuţ.

Orele 17-19.  Ai putea să spui că te pune în încurcătură cu sinceritatea lui debordantă. La maturitate va reuşi tot ce-şi propune datorită dorinţei sale, dar şi pentru că ştie să persevereze, atunci când vrea cu adevărat  ceva.

Orele 19-21 .  Este foarte ataşat de mama şi va fi foarte greu să se desprindă de tine.  Nu este adeptul schimbării, dar chibzuinţa îl va ajuta oricând în viaţă.

Orele 21-23. Va fi foarte motivat şi foarte muncitor, iar asta îl va ajuta să reuşească de fiecare dată când îşi va propune un obiectiv important. Din punct de vedere financiar va fi chiar bine, foarte bine, fără prea mult efort.

Orele 23- 24. Va dori să aibă parte de tot ce e mai bun, va cumpăra multe întotdeauna. Va munci pentru bani şi confort.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Mirela Vaida, surpriza din partea sotului: Un weekend in doi, la mare, in Cipru

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies