Oracolscop 04 - 10 decembrie 2017. Taurii trebuie sa renunte la neincredere, iar racii au o noua viziune asupra vietii

Oracolscop 04 - 10 decembrie 2017. Taurii trebuie sa renunte la neincredere, iar racii au o noua viziune asupra vietii
Oracolscop 04 - 10 decembrie 2017. Taurii trebuie sa renunte la neincredere, iar racii au o noua viziune asupra vietii

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

Rac- Noua viziune

Ai sansa sa vezi viata in toate dimensiunile sale, de la cele mai profunde pana la cele mai elevate. Intreaga ta existenta, cu toate manifestarile sale, reprezinta un tot unitar in centrul caruia se afla insasi fiinta ta. E momentul sa te opresti in a pune presiune sau a forta lucrurile sa se intample. Toate aceste actiuni sunt impotriva fluxului universal si nu fac altceva decat sa iti aduca frustrare si blocaje.

Ai incredere ca Universul este de partea ta si astfel vei deshide usa pentru rezultate si solutii care iti vor depasi asteptarile. Foloseste-ti imaginatia!

Leu- Vocea interioara

E posibil sa te afli intr-o perioada in care mai multe voci par sa te traga in diferite directii, facandu-te confuz. Acest lucru iti reaminteste ca e timpul sa iti indrepti atentia catre tine, sa te centrezi in tacerea interioara si astfel vei putea sa-ti auzi adevarul launtric.

Daca inca mai eziti in a-ti asculta intuitia, cauta acei oameni care sa te inspire in a primi si a manifesta cu incredere toate aceste daruri divine. Ii poti recunoaste cu usurinta dupa stralucirea aurei, entuziasmul pentru viata si puterea cu care vorbesc. Ei asculta si isi urmeaza inima cu usurinta.

Fecioara- Participarea

Ti se ofera ocazia de a participa la construirea si realizarea unui obiectiv maret, de a fi o contributie importanta in lume.

Intentiile tale clare si prezente, asteptarile pozitive, rugaciunile, afirmatiile si toti pasii facuti iti aduc vindecare si manifestarea dorintelor. Indreapta-ti atentia cate solutii in loc de probleme si astfel iti vei dezvolta intuitia si ghidarea interioara. Indiferent de situatia cu care te confrunti, aminteste-ti ca intotdeauna exista o rezolvare, chiar daca acum nu o poti vedea. Vizualizeaza cat mai multe variante posibile si apoi alege.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Horoscop 2018: Top 5 zodii cu noroc la bani

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies