Oracolscop 12 - 18 februarie 2018. Sfaturi pentru fiecare zodie in parte

Oracolscop 12 - 18 februarie 2018. Sfaturi pentru fiecare zodie in parte
Oracolscop 12 - 18 februarie 2018. Sfaturi pentru fiecare zodie in parte

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

Balanta- Details, Details

Atentia ta la detalii se manifesta destul de acut in aceasta saptamana si  e posibil ca acesta sa te dirijeze departe de ceea ce-ti doresti. Cand devii obsedat de a fi perfect, nimic nu va fi indeajuns de bun. Nimeni nu se poate ridica cu adevarat la nivelul asteptarilor tale si nimic din ceea ce poti face vreodata nu iti va potoli sentimentul de a nu fi indeajuns.

Cum ar fi daca ai accepta lucrurile asa cum sunt ele in imperfectiunea lor? Cum ar fi daca ai pasi intr-o lume fara asteptari?

Scorpion- Dry Desert

Acum, problemele care te preocupa intens nu par a avea sanse sa se clarifice. Indiferent cat de frumoase si seducatoare sunt sclipirile unei solutii miraculoase, aceasta este doar o iluzie. Pur si simplu fii atent si nu te lasa hipnotizat de gandul ca vei dobandi intr-o zi ceea ce-ti doresti.

Darul tau este aici, si atat timp cat consideri ca acesta nu este locul potrivit, ca persoanele si circumstantele nu sunt potrivite pentru tine acum, ai tendinta de a fugi din aceasta realitate. Bucura-te de avertismentele pe care le primesti.

Sagetator- Into the Unknown

Se poate sa fii pus in fata unei noi oportunitati. Chiar daca nu stii ce ai de facut, ai incredere ca vocea ta interioara iti va arata directia potrivita.

Lucruri minunate te asteapta dincolo de zona ta de confort, iar asumarea responsabilitatii actiunilor tale iti aduce si mai multa putere. Fii atent la presupunerile pe care le faci in legatura cu persoanele din anturajul tau, caci e posibil ca unele dintre ele sa fie neadevarate. Mai bine pune intrebari, daca ai incertitudini, si exprima cu mai multa claritate ce iti doresti.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Luna Iubirii: Ce zodii isi gasesc jumatatea. Sunt facute sa fie impreuna pentru totdeauna

FOTO INCENDIAR! Inna s-a pozat în așternuturi. Cântăreața i-a ÎNNEBUNIT pe fani cu formele ei

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

Doi polițiști au murit după ce mașina lor s-a rupt în două într-un teribil accident. Colega lor se zbate între viață și moarte

Horoscop erotic pentru luna februarie: Contextul astral al fiecarei zodii o predispune la un erotism ridicat

Vești bune pentru români. Statul oferă cel puțin 1.000 de lei. Cine sunt beneficiarii: „Virăm banii în cont în luna octombrie”

De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...


Cookies