Oracolscop 12 - 18 februarie 2018. Sfaturi pentru fiecare zodie in parte

Oracolscop 12 - 18 februarie 2018. Sfaturi pentru fiecare zodie in parte
Oracolscop 12 - 18 februarie 2018. Sfaturi pentru fiecare zodie in parte

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

Capricorn- Making a Choice

Constient sau nu, alegi in fiecare moment, iar viata se desfasoara de-a lungul acestui drum. E posibil, daca te confrunti cu o alegere mai importanta in aceasta perioada, sa fii speriat sau debusolat. Chiar daca acum nu stii incotro sa o iei, iar frica de ce va urma isi face simtita prezenta, ai incredere in ceea ce simti. Fa primul pas, asuma-ti responsabilitatea actiunilor tale si bucura-te de rezultat. Treptat vei capata o viziune de ansamblu asupra noului drum pe care ai pornit. Intuitia iti este de foarte mare ajutor, nu o ignora.

Varsator- Mountain

Saptamana care incepe e posibil sa nu-ti para usoara, ci plina de situatii mai putin obisnuite. Cu toate acestea, alege sa evaluezi circumtantele si adapteaza-te. Ai la indemana toate instrumentele necesare pentru a face alegeri constiente si a-ti continua drumul cu usurinta.

De multe ori obstacolele pe care le vezi pot fi doar plasmuiri ale ego-ului, care nu vrea sa renunte la control. Daca te iubesti si te respecti pe tine insuti, Universul iti va inapoia iubirea si respectul care radiaza din fiinta ta. E cea mai simpla cale de a obtine tot ce vrei!

Pesti- Talisman

Exista posibilitatea sa te confrunti cu o situatie in care esti pus in fata unei alegeri.  Ai incredere ca vei sti cu usurinta ce ai de facut. Intelepciunea acumulata, prin experientele traite, iti este de un real ajutor acum si te ghideaza pas cu pas. Schimba-ti gandurile interioare la  frecventa mai inalta a iubirii, armoniei, pacii, bucuriei si astfel vei atrage si mai multe lucruri care sunt pe aceeasi lungime de unda. Adopta un stil de viata sanatos, care iti onoreaza corpul, spiritul si sufletul. Alimentatia este si ea un sector care are nevoie de atentia ta acum.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Horoscop Mariana Cojocaru pentru Luna Iubirii: Ce zodii isi gasesc jumatatea. Sunt facute sa fie impreuna pentru totdeauna

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

De ce a vrut Tora Vasilescu să renunțe la actorie: "A fost ca o predestinare"

Horoscop erotic pentru luna februarie: Contextul astral al fiecarei zodii o predispune la un erotism ridicat

Suspans și emoții în Gala eliminatorie din 8 septembrie 2024! Cine a părăsit Casa iubirii? Andreea Mantea a făcut anunțul uluitor

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies