Oracolscop 19 - 25 februarie 2018. Sfaturi pentru fiecare zodie in parte

Oracolscop 19 - 25 februarie 2018. Sfaturi pentru fiecare zodie in parte
Oracolscop 19 - 25 februarie 2018. Sfaturi pentru fiecare zodie in parte

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie.

Balanta- One- Ring Circus

Acum iti revine in atentie independenta ta personala, sub toate aspectele sale, insa unele persoane din jurul tau par sa nu fie in concordanta cu viziunea si nevoile pe care le ai in acest moment. Increderea in propriile forte este foarte importanta acum si, in aceeasi masura, stabilirea unor limite clare intre tine si ceilalti se impune de la sine. Pe de alta parte, parteneriatele pe care le ai se reconfigureaza aducandu-ti mai multa usurinta si succes, atat timp cat de ambele parti exista sustinere si incredere.

 

Scorpion- Ghostlands

Daca in aceasta saptamana iti setezi tinte mult prea “indepartate”, risti sa pierzi din vedere ceea ce se intampla in prezent si este cu adevarat important pentru tine. In acest moment viitorul nu are substanta, este doar o himera care te poate distrage cu usurinta. La fel se intampla si cu trecutul, daca iti da tarcoale creandu-ti sentimente de nostalgie fata de unele evenimente sau oameni din viata ta.

Traieste clipa, bucura-te de ceea ce ai si din acest spatiu lanseaza-ti intentiile si fa acele alegeri pe care le consideri benefice pentru tine.

 

Sagetator- Intention

Visele tale se materializeaza cu usurinta in aceasta saptamana, asa ca fii prezent la ceea ce iti doresti, care sunt nevoile tale si, mai ales, ce iti poate aduce mai multa bucurie. Pe de alta parte, acorda atentie si celor din jurul tau care isi aduc o contributie importanta la implinirea viselor tale.

Bunele lor intentii si sfaturile acestora pline de intelepciune iti pot oferi ghidare si inspiratie in ceea ce intreprinzi. Traieste viata pe care ti-o doresti, deliberat, cu claritate si detasare, dupa voia inimii tale.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Zodii norocoase 2018: cine are bafta tot anul orice ar face

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies