Oracolscop 26 martie - 01 aprilie 2018. Sfaturi pentru toate zodiile

Oracolscop 26 martie - 01 aprilie 2018. Sfaturi pentru toate zodiile
Oracolscop 26 martie - 01 aprilie 2018. Sfaturi pentru toate zodiile

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Osho Zen Tarot”. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.

Capricorn- Incetinirea
Pentru a aduce mai multa vitalitate in viata ta, e momentul oportun sa ii ierti pe cei care te-au ranit si sa-ti eliberezi atentia si energia de mrejele trecutului. Nimic nou nu poate sa vina daca te agati de rani vechi sau de resentimente. Toate acestea nu fac altceva decat sa-ti impovareze inima. Constientizeaza darurile trecutului si in acest fel iti va fi mai usor sa vindeci ce a mai ramas nerezolvat. Petrece mai mult timp afara si bucura-te de energia vindecatoare a naturii.

Varsator- Sarbatorirea
Intuitia ta este un dar nepretuit, caci ea te ghideaza aducandu-ti raspunsuri clare in orice situatie. Da la o parte indoiala, chiar si in fata opiniilor diferite ale celorlalti. Stii mereu ce ai de facut, iar senzitivitatea ta te ajuta sa vezi adevarul si solutia care este in deplin acord cu tine.

Ignora criticile, parerile sceptice, relatiile cu care nu mai rezonezi si aminteste-ti ca ceilalti nu fac altceva decat sa reflecte propria lor constiinta. Relaxeaza-te si indreapta-ti atentia catre bucuriile vietii.

Pesti- Ghidarea
La intrebarile pe care le ai acum, e indicat sa-ti asculti vocea interioara si sa-ti urmezi, in primul rand, intuitia. Astfel vei ajunge exact in locul cel mai bun pentru tine. Lasa-ti inima deschisa, ramai increzator si urmeaza-ti inspiratia pentru a fi ghidat in toate zonele din viata ta. E posibil sa iti prinda bine si o pauza pentru distractie. In loc sa continui sa pui presiune pe tine in atingerea scopurilor propuse, e indicat sa te retragi uneori si sa faci ceva amuzant. Astfel spiritul tau creativ va dezvolta solutii noi, ingenioase.


 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Horoscop săptămânal 26 martie-1 aprilie 2018 Oana Hanganu. Încă o Lună Albastră care aduce schimbări pentru zodii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies