Orașul din România în care bărbații pot avea chiar și patru soții. Motivul este de-a dreptul surprinzător

Orașul din România în care bărbații pot avea chiar și patru soții. Motivul este de-a dreptul surprinzător
Orașul din România în care bărbații pot avea chiar și patru soții. Motivul este de-a dreptul surprinzător

Puține persoane știu, însă la noi în țară există o zonă în care bărbații pot avea, pe cale legală, chiar și patru soții în același timp. Iată despre ce zonă este vorba și care sunt adevăratele tradiții.

Visul oricărui bărbat poate fi trăit și la noi în țară. În județul Tulcea, persoanele de sex masculin pot avea chiar și patru soții, însă pentru acest lucru trebuie să facă parte dintr-o anumită comunitate, cu doar aproximativ 1500 de persoane. Tinerii bărbați sunt nevoiți să scoată din buzunar sume semnificative pentru a păși în fața altarului, căci o viitoare soție poate cere și 30.000 de euro. Află cum pot crește prețurile pentru acest lucru.

Citeste si: Meseria cu salariul de 14.000 de lei pentru care nu se găsesc candidați! Nu se cer nici măcar studii superioare

Cum se numește comunitatea din România unde bărbații pot avea mai multe soții

Foarte puține persoane știu că în România există o comunitate în care bărbații se pot căsători, în mod legal, cu mai multe femei.

În alte zone din țară, un astfel de act duce la săvârșirea pedepsei cu închisoare, însă în cartierul Bendea, din orașul Babadag, lucrurile stau cu totul diferit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Localnicii din zonă i-au poreclit pe cei din comunitate „țigani turciți”, asta pentru că trăiesc după anumite obiceiuri musulmane păstrate de zeci de ani.

Așadar, femeile se mărită de la vârste foarte fragede, iar multe dintre ele sunt pur și simplu vândute. Obiceiurile depind de cât de cuminte este fata respectivă, de zestrea pe care o are, familia din care provine, dar și de culoarea părului.

Citeste si: Plaja din România cu nisip fin, situată la mai puțin de 70 km de București. Cum se numește și ce îți oferă în zilele călduroase de vară

Care sunt cele mai căutate femei

Potrivit tradițiilor și obiceiurilor străvechi, fetele care au părul blond sunt cele mai căutate, asta pentru că nuanța se spune că simbolizează bunăstarea. De asemenea, aceștia consideră blondul ca fiind asemănător cu spicele de grâu, dar și cu aurul, metal foarte scump și apreciat de această comunitate. Din aceste perspective, o femeie poate fi vândută și cu suma de 30.000

de euro.

„Tații de băieți caută să cumpere neveste odraslelor lor, soții alese din aceeași comunitate. Prețul acestora pleacă de la câteva sute de euro și ajunge până la 10.000-20.000 de euro, iar valoarea “achiziției” ține cont de calități”, spune cercetătorul Daniela Rusu-Mocănașu, potrivit ziareonline.ro.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Veste bună pentru femeile ieșite la pensie! Vor primi mai mulți bani începând cu 20 iunie. Ce categorii trebuie să îndeplinească?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies